Fotbal international

Inter vrea să-l transfere pe N’Golo Kante. Ce sumă cere Chelsea în schimbul francezului

30.08.2020 | 10:21
Inter vrea sal transfere pe NGolo Kante Ce suma cere Chelsea in schimbul francezului
ADVERTISEMENT

Inter Milano s-a clasat pe locul doi în Serie A în sezonul trecut, dar în noua stagiune nu mai vrea să rateze titlul de campioană. Pentru a-și îndeplini obiectivul, e nevoie de întăriri la nivelul lotului, iar conducerea milanezilor vrea să-l transfere pe N’Golo Kante de la Chelsea.

Vicecampioana Italiei dorește să-l aducă pe jucător în linia de mijloc. Potrivit Gazzetta dello Sport, prețul fotbalistului este 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Francezul poate pleca din Londra pentru că echipa sa are nevoie de bani pentru a-l transfera pe neamțul Kai Havertz. Kante are un CV foarte bun și asta îl va ajuta să-și găsească ușor o altă formație.

Antonio Conte rămâne la Inter și vrea să-l transfere pe Kante

Jucătorul a venit la echipa din Londra în urmă cu patru ani, iar actuala înțelegere cu englezii expiră peste trei ani. 80 de milioane de euro este cota lui N’Golo Kante pe site-urile de specialitate.

ADVERTISEMENT

Antonio Conte va continua să o antreneze pe Inter Milano. Antrenorul din Italia a spus că se va despărți de echipa milaneză după înfrângerea din finala Europa League cu Sevilla. Totul s-a terminat cu bine pentru clubul din Italia după 3 ore de discuții între antrenor și patronul chinez Steven Zhang.

„Întâlnirea dintre conducerea clubului și Antonio Conte a fost una constructivă, sub semnul continuității și al unei strategii comune. Au fost stabilite bazele pentru a continua împreună acest proiect”, se precizează în comunicatul clubului.

ADVERTISEMENT

Francezul e campion mondial în 2018

Kante a fost desemnat fotbalistul anului în Franța în anul 2017. Împreună cu naționala a câștigat Cupa Mondială, un an mai târziu.

Kante are în palmares două titluri de campion (unul cu Chelsea și unul cu Leicester). De asemenea, a câștigat Cupa Angliei cu Chelsea și Europa League, tot cu londonezii.

ADVERTISEMENT

În 22 de meciuri a evoluat francezul pentru Chelsea în campionatul Angliei în sezonul trecut. De trei ori a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT