Interdicţie pe viaţă la Pokemon Go pentru cei care trişează

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 00:03
Interdicţie pe viaţă la Pokemon Go pentru cei care trişează

Jucatorii de Pokemon Go care sunt prinsi ca triseaza vor avea interdictie pe viata, sustin dezvoltatorii jocului.

Cei de la compania de software Niantic, care a dezvoltat jocul, au modificat termenii si conditiile Pokemon Go, astfel incat cei care manipuleaza aplicatia sa nu mai poata juca niciodata, arata Sky News.

Masura vine dupa ce o metoda de trisat la Pokemon Go a devenit destul de populara, si anume cea prin care, cu ajutorul unor coordonate GPS false, poti face aplicatia sa creada ca esti intr-un alt loc decat te afli in realitate. Jucatorii puteau astfel nici sa nu mai iasa din casa in cautare de Pokemon, ci sa prinda monstruletii in propriul dormitor.

“Scopul nostru este sa oferim o experienta distractiva si corecta pentru toata lumea. Vom continua sa lucram cu voi pentru a imbunatati calitatea jocului, inclusiv a sistemului nostru anti-trisat”, au declarat oficialii Niantic. Insa jucatorii care sustin ca au primit interdictie pe nedrept pot contesta decizia, iar sesizarea lor va fi anlizata.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×