Sport

Interes enorm pentru FCSB – Viking Stavanger. Fanii au blocat site-ul de unde se pot cumpăra bilete la meciul de joi din Conference League! Foto

Fanii FCSB-ului au blocat site-ul de unde se pot cumpăra bilete pentru meciul cu Viking Stavanger, la scurt timp după ce tichetele au fost puse în vânzare.
16.08.2022 | 19:48
Interes enorm pentru FCSB  Viking Stavanger Fanii au blocat siteul de unde se pot cumpara bilete la meciul de joi din Conference League Foto
Fanii au blocat site-ul de unde își pot cumpăra bilete pentru FCSB - Viking Stavanger. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UEFA a închis cele două peluze pentru meciul FCSB-ului cu Viking, decizie venind în urma incidentului de la meciul cu Dunajska Streda, scor 1-0, din cauza unui steag al suporterilor.

Fanii au blocat site-ul de unde își pot cumpăra bilete pentru FCSB – Viking Stavanger

Fanii FCSB-ului continuă să își arată afecțiunea față de echipă printr-un număr mare de bilete cumpărate la meciuri, iar partida din play-off-ul Conference League cu Viking Stavanger arată același lucru.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă UEFA a închis peluzele ca sancțiune venită din cauza unui steag al suporterilor la meciul cu Dunajska Streda, fanii s-au mobilizat imediat și au luat cu asalt site-ul de unde își pot achiziționa tichete. FANATIK a dezvăluit și alt motiv pentru care UEFA a luat o decizie drastică împotriva „roș-albaștrilor”.

Concret, interesul fanilor FCSB-ului este atât de mare încât site-ul a fost blocat, fără să mai poată fi accesat minute bune nici de pe calculator și nici de pe telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor pentru FCSB – Viking Stavanger

  • VIP 1 – 150 lei
  • VIP 2 – 100 lei
  • VIP 3 – 75 lei
  • TRIBUNA 2 – INEL 1 – 50 lei
  • TRIBUNELE 1 ȘI 2 – INELELE 2 ȘI 3 – 30 lei
Site blocat bilete FCSB-Viking. Sursă foto: Captură de ecran
Site blocat bilete FCSB-Viking. Sursă foto: Captură de ecran
Site blocat bilete FCSB-Viking. Sursă foto: Captură de ecran
Site blocat bilete FCSB-Viking. Sursă foto: Captură de ecran

Apelul lui MM Stoica pentru fanii FCSB-ului

MM Stoica a anunțat deja câte bilete s-au vândut în prima jumătate de oră, numărul fiind impresionant, și anume de 6.000 de bilete achiziționate:

ADVERTISEMENT

„Peste 5.000 în 28 minute… se lucrează la mărirea resurselor ca să nu pice serveru’. Asta este Steaua! UPDATE : 6.000 în 31 minute”.

MM Stoica a reacționat imediat după decizia UEFA, făcând un apel către fanii echipei, în care a scris și despre intenția ca echipa să revină în Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea”, a fost mesajul postat de MM Stoica pe Facebook.

Managerul general al vicecampioanei României consideră că apropierea fanilor de echipă a venit ca reacție împotriva autorităților, pentru că FCSB nu a putut să joace meciul cu CFR Cluj, de la finalul sezonului trecut, pe niciun stadion din București.

În cele din urmă, FCSB și-a disputat meciul la Buzău, reușind să o învingă pe CFR Cluj, scor 3-1.

„Fanii au început să vină alături de echipă ca niciodată pentru că știu câte nedreptăți s-au făcut împotriva acestei echipe. Noi suntem din București, însă nu am avut voie să jucăm meciurile pe niciun stadion din București!”, spunea MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT