Fotbal intern

Foresta Suceava – Dinamo este sold out! Toate biletele au fost achiziționate în doar câteva ore

25.10.2019 | 14:55
Foresta Suceava  Dinamo este sold out Toate biletele au fost achizitionate in doar cateva ore
ADVERTISEMENT

Foresta Suceava este la doar coar câteva zile de găzduirea meciului cu Dinamo, din optimile de finală ale Cupei României. Interesul fanilor este uriaș, fiind formate cozi uriașe de la primele ore ale dimineții primei zile în care tichetele s-au pus în vânzare.


UPDATE, 25 octombrie, ora 16:00/ Toate biletele puse în vânzare pentru meciul Foresta Suceava – Dinamo au fost vândute în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

Interes enorm pentru Foresta Suceava – Dinamo

Biletele pentru meciul Foresta Suceava – Dinamo din optimile Cupei României s-au pus în vânzare la casele stadionului Areni pe 25 octombrie. Încă de la primele ore ale dimineații, fanii din Suceava au mers la arena pentru a-și achiziționa un tichet în număr mare, cozile fiind întinse pe spațiul pietonal din vecinătatea stadionului.

Stadionul din Suceava, construit în 1963, are o capacitate de 7.000 de locuri. Cel mai probabil, arena va fi plină la ora jocului cu Dinamo, programat pe 30 octombrie de la ora 19:30. Biletele de acces au fost scoase la vânzare vineri de la ora 9:00. Cel mai ieftin tichet costă 30 de lei, în timp ce pentru un loc la tribune suporterii vor trebui să scoată din buzunar 40 sau 50 de lei.

ADVERTISEMENT

Dinamo are 350 de bilete

Din primele informații, clubul Foresta Suceava a scos la vânzare 6.000 de bilete pentru duelul cu Dinamo. Oaspeții vor avea la dispoziție 350 de bilete pentru meciul din optimile Cupei României, în timp ce un sector din stadion va fi gol din motive de siguranță.

Ultimul meci organizat la Suceava care a produs un asemenea interes a fost în octombrie 2016, când FCSB mergea în Bucovina și câștiga cu 2-1 în nocturnă, în fața unui stadion plin.

ADVERTISEMENT

Foresta Suceava a ajuns în această fază a competiției după ce a eliminat o altă echipă din Casa Pariurilor Liga 1 în șaisprezecimi. Jucătorii antrenați de Petre Grigoraș au învins, scor 2-1, Gaz Metan, producând una dintre cele mai mari surprize ale actualei ediții a Cupei României. În optimi, Foresta întâlnește Dinamo, într-un meci programat pe 30 octombrie, de la ora 19:30.