Sport

Spiritele s-au încins în tribune la U Cluj – Dinamo! Ultraşii dinamovişti, bătaie în peluză. Jandarmii au intervenit rapid. Video. Update exclusiv

Duelul dintre Universitatea Cluj și Dinamo din barajul pentru promovare/menținere în prima ligă stârnește un interes major în rândul fanilor celor două echipe. Peste 20.000 de suporteri sunt așteptați pe Cluj Arena.
21.05.2022 | 22:20
Spiritele sau incins in tribune la U Cluj  Dinamo Ultrasii dinamovisti bataie in peluza Jandarmii au intervenit rapid Video Update exclusiv
Torţe la U Cluj - Dinamo
ADVERTISEMENT
21-05-2022
19:29

Bătaie în peluza dinamovistă! Forţele de ordine au intervenit rapid

Bătaie în peluza dinamovistă. Ultraşii “câinilor”, probabil frustraţi de înfrângerea în faţa celor de la U Cluj s-au bătut cu jandarmii. Forţele de ordine au intervenit rapid şi au reţinut câţiva fani recalcitranţi. 

21-05-2022
19:24

Incidente în peluza dinamovistă! Jandarmii i-au liniștit rapid pe fani

Incidente în peluza dinamovistă. Fanii “câinilor” s-a răfuit cu jandarmii. Au rupt scaune şi le-au aruncat pe pista de atletism de lângă gazon. Forţele de ordine au intervenit rapid şi au calmat spiritele.

VEZI VIDEO: 

21-05-2022
18:11

Fanii lui Dinamo au aprins torţele

Dacă jucătorii lui Dusan Uhrin au o evoluţie modestă, fanii lui Dinamo fac spectacol în tribune. Ultraşii au aprins torţele şi folosesc petarde pentru a domina fondul sonor.

După pauză, cele două galerii au reuşit un spectacol pirotehnic, după ce ultraşii au aprind zeci de torţe în peluze.

21-05-2022
17:59

"Dedicaţii" între ultraşii lui U Cluj şi Dinamo

În prima repriză, chiar dacă U Cluj conducea cu 1-0, fanii celor două echipe şi-au făcut “dedicaţii”. “Dinamo suntem noi și suntem frați cu voi”, au cântat “câinii”, care şi-au primit imediat răspunsul: “U Cluj suntem noi și suntem frați cu voi”.

La jumătatea primei reprize, ultraşii lui U Cluj au afişat următorul baner: “Degeaba aveți orgasme, târfe masculine, frăția noastră nu o distruge nimeni”.

“Ne-a apropiat fotbalul, ne-a unit mentalitatea / Rămânem frați pe veci Dinamo și Universitatea” – baner al fanilor lui U Cluj.

“Pe toți cei care ne-ați vândut / Să vă vedem la 2 metri sub pământ” – ultraşii lui U Cluj.

“Frăția noastră nu se termină după un baraj de conjunctură / Va fi și mai puternică trecând prin toate împreună”.

“Ați venit să reprezentați un simbol. Plecați cu buzunarul plin, noi rămânem cu sufletul gol”.

 

21-05-2022
17:33

Cu ce baner au ieşit jucătorii lui U Cluj

Înainte de startul meciului, jucătorii lui U Cluj au ieşit cu un baner pe care scria “Clujul, doar în alb şi negru”, o ironie la adresa rivalilor de la CFR Cluj, care a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României.

U Cluj

 

21-05-2022
17:27

Mesajul fanilor lui U Cluj înainte de startul meciului

Fanii lui U Cluj au desfăşurat un baner imens la una dintre tribunele de pe “Cluj Arena”, cu un mesaj pentru jucătorii lui Erik Lincar.

“Cu simbolul pus pe piept, vrem un meci jucat pe drept, luptă dreaptă să purtați, astăzi viața să v-o dați!”, a fost mesajul fanilor lui U Cluj.

fani U Cluj

Sâmbătă, de la 20:30, Universitatea Cluj și Dinamo se întâlnesc în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în Casa Pariurilor Liga 1. Organizatorii așteaptă peste 20.000 de fani în tribune.

Câte bilete s-au vândut pentru duelul ”U” Cluj – Dinamo

Universitatea Cluj și Dinamo încearcă să-și salveze sezonul. Ardelenii au fost aproape de promovarea directă în Casa Pariurilor Liga 1, însă două înfrângeri consecutive i-au dus la baraj.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, ”câinii” au avut în campionat extrem de modest nelăsând aproape nici un moment impresia că ar putea să se salveze de la retrogradare fără să mai dispute barajul de menținere în prima ligă.

Oficialii ”Șepcilor roșii” așteaptă un număr important de suporteri care să dea un tonus în plus grupării universitare. La meciul cu FC Hermannstadt 1-2, decisiv pentru promovarea directă, în tribune au fost aproximativ 25.000 de fani.

ADVERTISEMENT

De această dată organizatorii partidei așteaptă în jur de 20.000 de oameni. Din informațiile obținute de FANATIK, 11.000 de tichete au fost deja vândute.

Așteptările oficialilor de la ”U” sunt îndreptățite. Se știe că suporterii alb-negrilor nu se grăbesc să achiziționeze bilete din timp. De altfel, cele mai mari vânzări s-au realizat întotdeauna în ziua jocului.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, la meciul ”U” Cluj – Petrolul 3-1, din play-off, aproximativ 9.000 de fani din cei 14.000 și-au achiziționat biletele în ziua partidei.

Cele două galerii vor face deplasarea spre stadion împreună

Fanii echipelor Universitatea Cluj și Dinamo sunt înfrățiți, iar obiceiul este ca nucleele importante ale celor două galerii să se întâlnească cu câteva ore înainte de meci pe strada Piezișă, unde își fac ”încălzirea”.

ADVERTISEMENT

Cu aproximativ două ore înaintea primului fluier, suporterii universitarilor și ai lui Dinamo pornesc împreună spre stadion. Roș-albii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și așteaptă întăriri din localitățile limitrofe Clujului.

Tot din informațiile FANATIK contingente importante de suporteri ai ”câinilor” vor sosi în ziua meciului de la Baia Mare și de la Zalău.

Manșa întâi a barajului de promovare/menținere în Casa Pariurilor Liga 1 se joacă pe Cluj Arena, sâmbătă, de la 20:30, returul fiind programat o săptămână mai târziu la București.

ADVERTISEMENT
Tags: