Sport

Interes mare pentru FCSB – Saburtalo: „S-a deschis deja inelul intermediar! Oamenilor nu le-a trecut supărarea”

MM Stoica a anunțat că partida dintre FCSB și Saburtalo suscită un interesa mare din partea fanilor echipei, motiv pentru care s-a deschis și inelul intermediar pe Arena Națională.
28.07.2022 | 09:05
Interes mare pentru FCSB  Saburtalo Sa deschis deja inelul intermediar Oamenilor nu lea trecut supararea
Interes mare din partea fanilor pentru FCSB - Saburtalo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În manșa tur, FCSB a pierdut partida din Georgia, scor 0-1, partidă în care a avut o ocazie mare prin Florinel Coman, care a trimis mingea în bară.

Interes mare din partea fanilor pentru FCSB – Saburtalo

Fanii FCSB-ului continuă să fie alături de echipă după începutul slab de sezon, iar MM Stoica a anunțat că numărul biletelor vândute este mare, motiv pentru care s-a deschis și inelul intermediar de pe Arena Națională:

ADVERTISEMENT

„S-a deschis deja inelul intermediar, e cerere mare. Sunt multe motive care concurează la acest aspect. Oamenilor nu le-a trecut supărarea de la ce ni s-a întâmplat nouă și românul ține cu cel asuprit.

Efectiv, nu ni s-a dat ocazia să jucăm în București, orașul nostru. Am auzit tâmpenia că suntem din Berceni, păi Berceni e din București”.

ADVERTISEMENT

„Semnalul a fost dat de Peluza Nord, chiar și cu doi copii în primul lot cred că avem prima șansă. Oamenii vor să îi ajute pe copiii ăștia”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Care sunt prețurile biletelor pentru FCSB – Saburtalo

FCSB a anunțat pe pagina de Facebook prețurile biletelor pentru meciul cu Saburtalo, cel mai scump tichet fiind în valoare de 100 de lei, la VIP 1, în timp ce un bilet la peluză valorează 10 lei.

ADVERTISEMENT

„FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Saburtalo, din a doua manșă a turului 2 preliminar al UEFA Europa Conference League, sunt disponibile la case începând de miercuri, ora 11:00.
Tichetele sunt disponibile la următoarele prețuri:

  • VIP 1 – 100 LEI
  • VIP 2 – 75 LEI
  • VIP 3 – 50 LEI
  • TRIBUNA 2 – 20 LEI
  • PELUZA – 10 LEI

Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:
MIERCURI – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
JOI – 11:00 – 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu, Bulevardul Pierre de Coubertin). Vă așteptăm alături de noi”, se anunță într-o postare de pe pagina de Facebook a „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Până miercuri seara se vânduseră în jur de 15.000 de bilete, iar oficialii FCSB cred că la ora meciului în tribunele „Arenei Naționale” vor fi peste 20.000 de spectatori.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT