Sport

Interes maxim pentru Rapid – FCSB! Giuleștenii ar putea juca cu casa închisă derby-ul cu FCSB

Rapidiștii au luat cu asalt casele de bilete încă din prima zi. Sunt nerăbdători să asiste la derby-ul cu FCSB, primul pentru echipa lor de la revenirea în Liga 1.
12.08.2021 | 23:02
Interes maxim pentru Rapid  FCSB Giulestenii ar putea juca cu casa inchisa derbyul cu FCSB
ADVERTISEMENT
12-08-2021
20:03

Rapid - FCSB, record de asistență. Câte bilete s-au vândut

Cu trei zile înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB, suporterii alb-vișiniilor au luat cu asalt casele de bilete de la Stadionul Național.

Astfel, până în acest moment s-au vândut 16.800 de bilete, la care se adaugă și cei 3.000 de suporteri care au abonament și sunt așteptați la meci. 

Din cauza restricțiilor COVID-19, doar 41.000 de oameni pot fi prezenți la meciul de duminică, iar suporterii FCSB-ului au primit și ei 2.000 de bilete. 

Rapidul este așadar foarte aproape să bată recordul de asistență pe teren propriu după zece ani, de la meciul din grupele Europa League cu PSV Eindhoven când au fost prezenți 21.320 de fani.

Impresionanți de parcursul excelent al elevilor lui Mihai Iosif, care sunt neînvinși și fără gol primit după primele patru etape din acest sezon, suporterii s-au înghesuit, miercuri după-amiaza, la Arena Națională, mânați de un singur gând: să-și cumpere încă din prima zi bilete pentru derby-ul cu FCSB.

De altfel, Daniel Niculae așteaptă cel puțin 30.000 de fani duminică, 15 august, la ora 21:30, când se va da startul partidei și promite că alb-vișiniii vor face totul pentru a obține cele trei puncte în fața rivalilor.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentelor în vigoare, accesul pe stadion va fi permis doar persoanelor vaccinate anti COVID-19 și celor care pot face dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, respectiv a efectuării unui test PCR/rapid.

Rapidiștii iau cu asalt casa de bilete înaintea derby-ului cu FCSB

Până acum jumătate de oră s-au vândut 10.500 de bilete și mai avem încă 3000 de abonamente. Eu spun că vom juca cu casa închisă, dar minim vor fi 35.000”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport, cu precizarea că suporterii FCSB-ului vor primi 8.600 de bilete pentru meciul de pe Arena Națională. Unul pe care alb-vișiniii îl vor aborda cu gândul la victorie.

ADVERTISEMENT

La mine au fost emoții la fiecare meci de Liga 2 și Liga 1. În tribună nu mai depinzi de tine, e greu să te mai asculte cineva (râde), sunt alte sentimente. E un meci foarte important pentru noi, dar la fel au fost și celelalte.

Nu se aștepta nimeni să avem un start atât de bun, dar încă suntem la început. Echipa crește de la meci la meci, încet începem să dezvoltăm anumite automatisme, dar încă suntem departe.

ADVERTISEMENT

Practic, avem o echipă nouă, cu mulți jucători noi, cu mulți tineri de perspectivă, iar greul acum începe. Este clar că nu pornim cu prima șansă, suntem o echipă în formare.

Nimeni de la Rapid nu va accepta vreodată o înfrângere cu Steaua sau Dinamo, noi vom intra pe gazon să câștigăm și sper să ne bucurăm la final alături de suporterii noștri. Noi vom aborda meciul la victorie, cum am făcut și în Liga 4, cu Steaua.

ADVERTISEMENT

Am făcut o înțelegere cu echipa FCSB, vom acorda 8600 bilete suporterilor FCSB, iar aceștia ne vor întoarce favorul în retur. Le-am pus la dispoziție Peluza Sud, unde stau ei la meciurile de acasă.

Cred că am fi avut mai mulți suporteri și dacă eram oaspeți. Rapidiștii vor domina stadionul, vor fi peste 30.000 de rapidiști la meciul de duminică”, a mai spus președintele Rapidului.

Prețurile biletelor pentru derby-ul Rapid – FCSB:

  • Peluza Nord – 20 RON
  • Tribuna a II-a – 35 RON
  • Tribuna I – 55 RON
  • Tribuna 0 – SOLD OUT

Programul caselor de bilete de la Arena Națională:

  • Joi: 17:00 – 20:30 (Pierre de Coubertin)
  • Vineri: 17:00 – 20:30 (Pierre de Coubertin)
  • Sâmbătă: 12:00 – 20:00 (Pierre de Coubertin)
  • Duminică: 10:00 – 22:15 (Pierre de Coubertin, Maior Coravu)

Suporterii FCSB-ului au la dispoziție doar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei! Accesul copiilor până în 7 ani se va face în baza unor tichete gratuite, valabile pentru Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I, cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un adult. Tichetele respective vor fi ridicate în ziua meciului, doar cu certificatul de naștere (copie/original) al copilului.

  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: