Sport

Interes ridicat pentru partida Islanda – România! Ce rating a înregistrat PRO TV

Partida Islanda - România, 0-2, din preliminariile Campionatului Mondial 2022, a adus audiențe incredibile postului PRO TV.
03.09.2021 | 15:38
Interes ridicat pentru partida Islanda  Romania Ce rating a inregistrat PRO TV
ADVERTISEMENT

România a obținut victoria, în fața Islandei, prin golurile marcate de Dennis Man și Nicolae Stanciu. În prezent, „tricolorii” se află pe locul 4 din grupa J, cu șase puncte obținute după patru meciuri jucate.

Interes ridicat pentru partida Islanda – România

PRO TV, postul care a transmis meciul Islanda – România, a fost lider de audienţă pe durata partidei.

ADVERTISEMENT

Potrivit Pagina de Media, la nivel național, PRO TV era urmărit de 1.586.000 de telespectatori. Pe locul 2 s-a clasat Antena 1, cu 1.084.000 de privitori. Iar pe locul 3 s-a poziționat Kanal D, cu 937.000 de urmăritori.

În mediul urban, tot PRO TV a fost lider de audiență, cu 849.000 de urmăritori. Podiumul a fost completat de Antena 1 (516.000 de telespectatori) și Kanal D (481.000 de telespectatori).

ADVERTISEMENT

Nici la nivel comercial PRO TV nu s-a lăsat mai prejos. Postul din Pache Protopopescu a fost lider și pe acest segment de public, cu 348.000 de urmăritori. Pe locul 2 regăsim Antena 1, cu 210.000 de telespectatori, în timp ce locul 3 a fost adjudecat de Kanal D, cu 118.000 de urmăritori.

Nicolae Stanciu, fericit după ce a marcat în Islanda – România

Nicolae Stanciu s-a declarat fericit pentru victoria obținută de „tricolori” și a dezvăluit că toate golurile, marcate de el, i le dedică fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„Înseamnă enorm această victorie, având în vedere că, anul trecut, nu am câștigat, aici. Am vorbit mult între noi despre acea partidă, chiar dacă jucăm pentru competiții diferite.

Ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci, în primul rand pentru noi, chiar dacă au fost mulți băieți noi. Am vorbit cu ei și le-am transmis ce înseamnă, pentru noi, acest meci.

ADVERTISEMENT

Trebuia să ne luăm și revanșa pentru meciul de anul trecut. Este un schimb de generații, sunt jucători tineri foarte buni, care vin din spate. Facem tot posibilul să-i integrăm. Trebuie să avem mare grijă de ei și răbdare. Merită să fie aici și cu siguranță viitorul nostru sună bine.

Cred că astazi am făcut un meci destul de bun. Cred că foarte puțină lume ne dădea șanse. Cred că majoritatea erau sceptici și se așteptau să pierdem, aici. Noi ne bucurăm că am câștigat. De când s-a născut fetița mea, toate golurile sunt pentru ea”, a declarat Nicolae Stanciu, la finalul meciului cu Islanda.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,03 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul România – Liechtenstein. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT