Sport

Interes uriaș în Norvegia pentru Viking – FCSB. Câte bilete s-au vândut deja pentru returul din play-off-ul Conference League

Pe FCSB o așteaptă un meci greu și o atmosferă infernală în Norvegia. Fanii lui Viking au cumpărat mii de bilete, a doua zi după victoria nordicilor la București.
20.08.2022 | 19:04
Interes urias in Norvegia pentru Viking  FCSB Cate bilete sau vandut deja pentru returul din playofful Conference League
Organizatorii partidei Viking - FCSB din play-off-ul Conference League sunt convinși că fanii vor umple arena la meciul de joia viitoare. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Returul dintre Viking Stavanger și FCSB a stârnit un interes uriaș în Norvegia, după ce nordicii s-au impus în prima manșă cu 2-1 pe Arena Națională. Organizatorii partidei speră să vândă toate biletele pentru returul din play-off-ul Conference League.

Viking a vândut mii de bilete a doua zi după victoria de la București

Viking Stavanger nu este un club obișnuit cu prezențele în faza grupelor cupelor europene, dar victoria de pe Arena Națională 2-1 cu FCSB, i-a adus aproape de a doua performanță de acest fel.

ADVERTISEMENT

Obișnuită cu eliminările din primele tururi, în întrecerile continentale intercluburi, gruparea din Stavanger a mai jucat o singură dată în grupe. S-a întâmplat în sezonul 2005/2006 al Cupei UEFA.

Atunci nordicii au obținut și o victorie istorică 1-0 cu AS Monaco. Au pierdut, însă, cu Hamburger SV 0-2 și ȚSKA Sofia 0-2, și au remizat cu Slavia Praga 2-2, pentru a încheia grupa pe ultimul loc.

ADVERTISEMENT

Viking este, după victoria de la București, la 90 de minute de o nouă performanță majoră pentru club, iar oficialii nordicilor anunță că fanii vor fi alături de echipă pentru a-i ajuta să treacă de FCSB.

”Vânzarea biletele a luat amploare. Am depășit 9.000 de bilete vândute a doua zi, după meci. Așa că joi va fi un succes. Vânzările pentru partida retur cu FCSB au luat avânt.

ADVERTISEMENT

Mulți au stat și au așteptat rezultatul, iar după meci s-a făcut coadă pentru cumpărarea biletelor”, a transmis Borge Moi Nilsen, director de marketing de la Viking, conform tv2.no.

15.900 de locuri este capacitatea arenei din Stavanger

Nordicii sunt favorizați de suprafața de joc și de absențele din lotul FCSB

Suprafața de joc de pe arena celor de la Viking este una sintetică, iar acest aspect ar putea afecta calitatea jocului roș-albaștrilor. De altfel, antrenorul Morten Jensen este convins că din acest punct de vedere echipa sa este avantajată.

ADVERTISEMENT

Imediat după victoria de pe Arena Națională acesta nu a ascuns faptul că pentru retur va adopta o tactică extrem de defensivă, pentru a apăra avantajul obținut la București.

Din echipa lui Nicolae Dică va lipsi Darius Olaru, unul dintre cei mai în formă fotbaliști. Acesta a primit cartonaș galben în minutele adiționale ale disputei de pe Arena Națională și va fi suspendat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 15,00 este cota pentru ”oaspeții se califică la lovituri de departajare” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT