News

Interlopi din București, chef cu topoare și săbii. Sindicat din Poliție: ”Așa vor arăta petrecerile în societatea românească”. Video

Clanurile de interlopi din București au organizat în weekend o petrecere în care au fluturat în aer topoare, săbii și furci. Sindicatul Europol avertizează asupra acestor evenimente.
06.07.2021 | 10:54
Interlopi din Bucuresti chef cu topoare si sabii Sindicat din Politie Asa vor arata petrecerile in societatea romaneasca Video
Interlopi din București, chef cu topoare și săbii. Sindicat din Poliție: ”Așa vor arăta petrecerile în societatea românească”. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică noapte, mai multe clanuri de interlopi din Capitală au chefuit pe un teren viran, unde au dat o petrecere înarmați cu topoare, furci, bâte de baseball, cazmale şi săbii.

La fața locului, mai multe echipaje de Poliție, ajutate de angajați ai Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi, au intervenit pentru a întrerupe cheful.

ADVERTISEMENT

Interlopi din București, petrecere cu topoare, săbii și furci

Duminică, 3 iulie, polițiștii din Bucureşti au oprit un eveniment la care participau membri ai clanurilor interlope înarmați cu mai multe arme albe.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul sectorului 3, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale și mai multe echipe ale Jandarmeriei București.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, cei din Poliție au identificat două persoane ca fiind organizatoarele întâlnirii. Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire și pentru tulburarea liniștii publice.

Sindicat din Poliție: ”Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească”

Cei de la sindicatul Europol, care au difuzat în mediul online imagini de la petrecerea interlopilor, și-au exprimat părerea cu privire la această situație.

ADVERTISEMENT

Aceștia au criticat ultima modificare a Codului penal care a ușurat activitatea interlopilor ce pot circula fără probleme cu arme albe, de toate în portbagaje sau autoturisme.

”Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească Furci, topoare, săbii, cazmale și bâte de baseball, sunt ingredientele ultimei petreceri date de ”jmecherii” din București.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Petre Gemaru, încă un lider de interlopi. Din păcate, dacă ne veți întreba ce poate face poliția, vă spunem doar că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor.

Aceștia pot circula acum nestingheriți cu arme albe, de toate felurile în portbagaje și autoturismele de lux pe care le conduc, pentru că legiuitorul s-a gândit că sunt periculoase doar la adunări publice, manifestări cultural sportive, locuri de agrement/distracție sau mijloace de transport în comun”, au declarat reprezentanții Europol.

Potrivit Libertatea, interlopii au ieșit în stradă pentru a-l sărbători pe Petre Gemaru, unul dintre liderii de clan din Capitală. Acesta a stat la închisoare aproape 20 de ani. Conform Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Gemaru a fost închis pentru un omor şi mai multe tâlhării comise cu violență.

ADVERTISEMENT
Tags: