Pariuri sportive

Interlopii din Napoli au un jucător preferat. După ce i-au luat ceasul, acum a urmat maşina

Valon Behrami, mijlocaşul elveţian de origini kosovare de la Napoli, este tot numai un pachet de nervi. Aceasta pentru că se pare că infractorii din oraşul de la poalele Vezuviului au o...
12.02.2014 | 12:53
Interlopii din Napoli au un jucator preferat Dupa ce iau luat ceasul acum a urmat masina

Valon Behrami, mijlocaşul elveţian de origini kosovare de la Napoli, este tot numai un pachet de nervi. Aceasta pentru că se pare că infractorii din oraşul de la poalele Vezuviului au o slăbiciune pentru el sau mai bine spus pentru bunurile sale. În 2012 a fost deposedat de un ceas preţios, un Hublot care valora cîteva mii de euro, acum după meciul cu Milan i-a dispărut maşina.

behrami

Sînt acţiuni puse la cale de oamenii Camorei

La Napoli, oraş binecunoscut pentru gradul ridicat de infracţionalitate (este unul dintre cele mai ridicate inclusiv în privinţa crimelor), jucătorii au avut parte de-a lungul timpului de multe întîmplări de acest gen, unele dintre ele truamatizante, cum a fost cazul soţiilor lui Edinson Cavani şi Marek Hamsik, care au fost vizitate noaptea, în locuinţele lor, în timp ce fotbaliştii se aflau cu echipa în deplasare, dar, din fericire, nu s-au trezit, pentru ca lucrurile să devină şi mai grave. Un cap al mafiei locale, Camora, a declarat din închisoare că toate aceste acţiuni sînt executate de delicvenţi din ordinul lor, ca pedeapsă pentru jucătorii nu sînt prea apropiaţi de suporteri, printre care se află şi mulţi interlopi. Şi a mai deranjat teribil un lucru pe cei din această organizaţie. Iniţiativa luată de Napoli de a construi un teren de fotbal pe un loc unde se aflase o plantaţie de canabis, aparţinînd Camorei. Atitudinea clubului a fost considerată o sfidare făţişă la adresa Mafiei.