News

Interlopul acuzat că l-a ucis pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu, protejat în arest. Ce regim are

01.09.2020 | 10:34
Interlopul acuzat ca la ucis pe Emi Pian liderul clanului Duduianu protejat in arest Ce regim are
ADVERTISEMENT

Interlopul pus sub acuzare pentru că l-a ucis pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu, beneficiază de un tratament special în arestul de la Poliția Capitalei.

De aproape o lună de zile, Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, stă după gratii și așteaptă etapele următoare ale procedurii pentru a-și afla sentința.

ADVERTISEMENT

Membrul clanului Rinu, ținta numărul 1 a răzbunării din partea interlopilor apropiați Duduienilor, beneficiază de protecție sporită în arest.

Interlopul care l-ar fi ucis pe Emi Pian, protejat în arest

Într-o primă fază, individul care l-ar fi înjunghiat mortal pe Emi Pian la începutul lunii august a trecut pe la spital înainte de a fi închis într-o celulă a Arestului Capitalei.

ADVERTISEMENT

Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, a fost bătut și tăiat, dar a scăpat cu viață de furia fraților lui Emi care au încercat să-l ucidă, în stradă, și să răzbune astfel moartea liderului Duduienilor.

Conform Libertatea, care citează surse judiciare, în condițiile în care acesta a devenit principala țintă a clanului Duduianu, polițiștii au hotărât ca în cazul acestuia să ia o serie de măsuri pentru siguranța sa.

ADVERTISEMENT

Suspectul de crimă în cazul Emi Pian, păzit zi și noapte

Astfel, după ce Rinu a ieșit din spital, acolo unde a fost păzit zi și noapte, acesta  fost plasat într-o celulă ”cuminte” din Arestul Poliției Capitalei, alături de două persoane care nu sunt o amenințare.

”Cum existau semnale că s-ar putea ajunge la răzbunări, bărbatul acuzat de omor a fost încarcerat într-o cameră cu arestați despre care se știe că nu creează probleme.

ADVERTISEMENT

Persoane care nu sunt violente și care nu au legături cu lumea interlopă. În curtea de aer, care oricum e supravegheată de agenți, arestatul iese separat, alături de cei din camera lui pentru a nu interacționa cu multă lume”, a declarat pentru Libertatea o sursă judiciară.

Membru al clanului Rinu, Richard Emanuel Gheorghe este în acest moment principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian. Ciprian Napi, de 26 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Chiar dacă decizia Tribunalului București nu e definitivă, el a fost dus în arest.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de 3 spre 4 august, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

ADVERTISEMENT