News

Interlopul Adrian Corduneanu, audiat de poliție într-un nou dosar. Aflat în arest la domiciliu, a amenințat o persoană

Vestitul interlop ieșean Adrian Corduneanu are noi probleme cu legea. Polițiștii l-au audiat într-un nou dosar, după ce, aflat în arest la domiciliu, a amenințat o persoană.
20.05.2022 | 15:39
Interlopul Adrian Corduneanu audiat de politie intrun nou dosar Aflat in arest la domiciliu a amenintat o persoana
Interlopul Adrian Corduneanu, noi probleme cu legea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Iași au descins vineri la vila interlopului Adrian Corduneanu, aflat în arest la domiciliu. Oamenii legii l-au luat pe bărbat și dus la secție pentru audieri într-un nou dosar, în care este acuzat de amenințare.

Interlopul Adrian Corduneanu, noi probleme cu legea, aflat în arest la domiciliu. Bărbatul a amenințat o persoană

De asemenea, polițiștii au mai dus la sediu încă o altă persoană pentru audieri, parte din noul dosar al renumitului interlop, care stă în arest la domiciliu pentru șantaj.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au comunicat reprezentanții IPJ Iași, scrie News.ro

ADVERTISEMENT

De ce este arestat la domiciliu Adrian Corduneanu

Adrian Corduneanu a fost reținut pe data de 12 aprilie 2022, fiind acuzat că a solicitat, prin amenințare, reprezentantului unei firme  suma de 1.000 de euro. Ulterior, judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu.

”Pe 12 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei”, a transmis IPJ Iași, la momentul condamnării.

ADVERTISEMENT

Adrian Corduneanu și-a contestat arestul la domiciliu, dar cererea i-a fost respinsă, motivele fiind catalogate de instanță ”ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi de inculpatul-contestator Corduneanu Adrian împotriva încheierii penale din 13 aprilie 2022, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți, încheiere pe care o menţine. Definitivă.”

ADVERTISEMENT