News

Interlopul Adrian Corduneanu, lăsat în libertate de magistrați, la doar câteva săptămâni după arest. Bărbatul rămâne sub control judiciar 

Interlopul ieșean Adrian Corduneanu se poate bucura de libertate. Judecătorii au decis joi să-l scape de arestul la domiciliu, sub care a fost plasat în luna aprilie. 
02.06.2022 | 16:31
Interlopul Adrian Corduneanu lasat in libertate de magistrati la doar cateva saptamani dupa arest Barbatul ramane sub control judiciar
Interlopul era plasat în arest la domiciliu, din aprilie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Interlopul Adrian Corduneanu scapă de arestul la domiciliu și este plasat sub control judiciar. Judecătorii au luat această decizie, joi, 2 iunie 2022.

Interlopul Adrian Corduneanu se afla în arest la domiciliu din aprilie

Hotărârea instanței vine la doar câteva săptămâni după reținerea interlopului, care a avut loc la mijlocul lunii aprilie. Totodată, pe data de 20 mai, individul a fost dus la audieri, după ce a amenințat o persoană, potrivit bzi.ro

ADVERTISEMENT

De asemenea, judecătorii au mai decis și ridicarea sechestrului de pe vila lui Adrian Corduneanu, aici unde acesta își executa, de fapt, arestul la domiciliu.

”Am reușit să demonstrăm caracterul nelegal al măsurii dispuse!”, a spus după pronunțarea instanței avocatul interlopului, Robert Amuntencei. Acesta a făcut echipă cu un alt avocat, din Cluj, Ionuț Nițulescu.

ADVERTISEMENT

Aflat în arest la domiciuliu, Adrian Corduneanu a continuat cu faptele contrare legii.

Pe 20 mai, polițiștii au efectuat percheziții la vila renumitului interlop, după ce i s-a adus acuzația de amenințare a unei persoane.

”Astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT

De asemenea, doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au informat reprezentanții IPJ Iași, în ziua audierii.

Adrian Corduneanu a stat în arest la domiciliu pentru șantaj. Concret, a amenințat un patron de firmă să-i ofere suma de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Pe 12 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei”, a comunicat IPJ Iași, în momentul arestului.

ADVERTISEMENT
Tags: