News

Interlopul care a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș, arestat preventiv

16.01.2021 | 18:33
Interlopul care a lovit cu masina un carucior in care se afla un bebelus arestat preventiv
ADVERTISEMENT

Interlopul care a fost filmat în timp ce lovește cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș şi l-a acroșat pe tatăl acestuia a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. 

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care informează că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce acesta fusese reținut vineri, în ziua evenimentului.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, individul a fost reținut, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Interlopul filmat în timp ce dă cu mașina peste un cărucior cu un bebeluș în el, arestat

Cazul șocant din Capitală s-a produs vineri, 15 ianuarie. Un bărbat de 56 de ani a fost filmat în timp lovea cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș de doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Filmul evenimentelor! Incidentul deosebit de grav s-a produs în parcarea unui bloc din București. Un cetățean care îşi plimba copilul în cărucior, vineri, a intrat într-o altercaţie cu un şofer care îşi parcase maşina pe trotuar.

Disputa a fost generată de faptul că maşina bloca posibilitatea de a circula pe trotuar. Șoferul arestat sâmbătă a ales să pună capăt discuţiei în contradictoriu suindu-se la volan. El a plecat apoi în viteză şi a lovit căruciorul cu copilul şi pe tatăl acestuia.

ADVERTISEMENT

Imediat, tatăl copilului a sunat la 112, iar șoferul recalcitrant a fost prins și dus la audieri la Poliție.

“Am vrut să bag marșarier și a intrat a întâia. Nu s-a întâmplat nimic, nu am vrut să se întâmple nimic (…) Nu a fost nici un conflict. Absolut nimic”, le-a spus bărbatul jurnaliștilot, la sosirea la secția de politie.

ADVERTISEMENT

Poliția l-a reținut de vineri pe interlop

Polițiștii secției 25 din Capitală l-au identificat rapid pe bărbatul de la volan și l-au adus încătușat la audieri.

Potrivit celor de la ȘtirileProTv, individul se numește Florin Bloju și are 56 de ani, fiind un cunoscut în lumea interlopă. În trecut ar mai fi încercat să lovească în mod intenționat cu mașina și alte persoane. De această dată, la audieri, le-ar fi spus polițiștilor că a făcut o manevră greșită.

”Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cu inculpatul în stare de reținere”, anunța, vineri, Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT