News

Interlopul „Emi Pian”, primit cu artificii și șampanie la ieșirea din Penitenciarul Rahova. Video

12.09.2019 | 18:27
Interlopul Emi Pian primit cu artificii si sampanie la iesirea din Penitenciarul Rahova Video

A fost petrecere miercuri în fața penitenciarului Rahova. Asta după ce Florin Mototolea, unul dintre membrii clanului Duduianu, cunoscut sub numele de „Emi Pian” a ieșit din închisoare. El a fost așteptat cu manele și cu focuri de artificii de către prietenii săi. Ieșirea din închisoare a fost transmisă in direct pe youtube de către prietenii săi care i-au oferit acest moment special.

Un interlop, primit cu artificii și șampanie la ieșirea de la Rahova

Pe imagini se poate vedea cum Emi Pian a fost așteptat de zeci de prieteni la ieșirea din penitenciarul Rahova. Oamenii au adus și o stație de amplificare la care strigau „Hai, Emi”. În momentul în care bărbatul a ieșit din penitenciar, un foc mare de artificii a pornit în fundal. Apoi Emi a fost luat în brațe de familie și de prieteni.

Mediafax a primit confirmarea, pe surse, că petrecerea cu care a fost primit Florin Mototolea a avut loc în fața închisorii de la Penitenciarul Rahova. După ce a fost primit de către familie și prieteni, clanul Duduienilor a plecat pe jos până la un loc rezervat pe care l-au rezervat pentru o mică petrecere de revedere în cinstea celui care a stat departe de familie în ultimii ani.

Emi Pian a fost inculpat pentru jocuri de noroc

Cei care l-au așteptat au avut grijă să anunțe că sentința sa a luat sfârșit: „E acasă definitiv, nu vacanţă, nu pe 24 de ore, nu altceva… (…) A venit regele acasă, acum să vă văd cum staţi”. De asemenea, și Emi Pian s-a arătat încrezător în propriile sale forțe: „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Pian.

Florin Mototolea a fost arestat la începutul anului 2017 într-un dosar în care a fost acuzat de cămătărie și șantaj. Concret, alături de mai mulți membri ai clanului Duduianu, „Emi Pian” oferea bani cu camătă mai multor persoane care practicau jocurile de noroc. Mototolea a primit în acest dosar o sentință de 2 ani și jumătate.