News

Interlopul Fane Văncică, arestat pe Aeroportul Otopeni. Se întorcea din Italia, după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita

Interlopul Fane Văncică, devenit faimos în ultimele zile după ce s-a filmat cum își bate iubita, a fost arestat de polițiști pe Aeroportul Otopeni. Femeia a obținut un ordin de restricție valabil 6 luni.
02.09.2022 | 10:23
Interlopul Fane Vancica arestat pe Aeroportul Otopeni Se intorcea din Italia dupa ce sia batut cu salbaticie iubita
Fane Văncică, dus la audieri. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bărbatul se întorcea din Italia și a fost dus la Secția 16 de Poliție pentru audieri. Conform surselor Libertatea, Văncică era căutat de trei zile și a fost depistat când se întorcea, liniștit, din Italia.

Fane Văncică, reținut pe Aeroportul Otopeni

În seara de 1 septembrie, în jurul orei 22.00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București a fost oprit un bărbat, în vârstă de 37 de ani, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră, ce se aflau în efectuarea serviciului”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Văncică a ajuns pe mâna polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16. La secție a fost audiat în dosarul penal care-l vizează pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Polițiștii vor solicita în cursul acestei zile emiterea unui ordin de protecție extins pentru o perioadă de 6 luni, timp în care bărbatul nu mai are voie să se apropie de iubita sa.

ADVERTISEMENT

În filmarea de pe rețelele de socializare, care a ajuns virală, Văncică lovește cu picioarele în cap, spate și abdomen o femeie, care stă întinsă pe jos. La final toarnă o găleată de apă în capul femeii, cea care e, de fapt, iubita sa. Se pare că această filmare a fost realizată cândva în luna mai a acestui an.

În primă fază, polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal, pe lângă un ordin de restricție de cinci zile împotriva bărbatului.

ADVERTISEMENT

”În urma activităților de investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, femeia care apare în imagini a fost audiată și s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an.

De asemenea, a fost completat chestionarul de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. La acest moment, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării bărbatului pentru a fi audiat și pentru a-i fi aduse la cunoștință interdicțiile ordinului de protecție provizoriu”, transmitea Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Interlopul s-a scuzat, deși a recunoscut fapta, și spune că ”era beat și nu și-a luat pastilele”. Cu toate acestea, nu s-a ferit să facă mai multe declarații despre violență împotriva femeilor, într-un alt videoclip postat pe Tik Tok.

Fane Văncică este cunoscut în lumea interlopilor pentru faptul că l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru în urmă cu 10 ani. Pentru acea faptă a primit 5 ani și 6 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: