News

Interlopul Fane Văncică e căutat de poliție. Femeia pe care a bătut-o crunt, protejată de un ordin de protecție

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că au audiat-o pe femeia bătută crunt de interlopul Fane Vancică. În prezent, el este căutat pentru a fi informat că a fost emis un ordin de protecție provizoriu.
30.08.2022 | 22:38
Interlopul Fane Vancica e cautat de politie Femeia pe care a batuto crunt protejata de un ordin de protectie
Fane Văncică este căutat de polițiști pentru a fi informat că nu mai are voie să se apropie de femeia pe care a bătut-o crunt. Foto: Facebook / Fane Văncică
ADVERTISEMENT

De asemenea, după ce a lovit-o de mai multe ori cu picioarele, Fane Văncică nu mai are voie să se apropie de victima sa. Totodată, interlopul nu mai are voie nici să ia legătura cu femeia pe care a lovit-o crunt în luna mai.

Fane Văncică a fost trădat de unul dintre apropiați

Conform surselor citate de jurnaliștii de la gandul.ro, femeia care a fost audiată recent de polițiști a refuzat să depună plângere penală împotriva agresorului.

ADVERTISEMENT

În urma activităților de investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, femeia care apare în imagini a fost audiată și s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an.

De asemenea, a fost completat chestionarul de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. La acest moment, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării bărbatului pentru a fi audiat și pentru a-i fi aduse la cunoștință interdicțiile ordinului de protecție provizoriu”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

În acest context mai trebuie spus că interlopul a bătut-o pe femeie deși în cameră erau prezenți doi copii. La acest episod reprobabil s-a ajuns după ce Văncică a consumat cantități mari de alcool la o nuntă.

Rivalii nu l-au iertat pe Văncică

Femeia bătută era una dintre amantele interlopului și a fost agresată pentru că acesta a dorit să respecte dorința altei femei. Ea se numește Larisa. Astfel, pentru a-i dovedi Larisei că ține cont de dorința ei, Fane Văncică i-a aplicat mai multe lovituri grele victimei. Cum a ajuns filmarea pe TikTok și alte rețele de socializare?

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la Dănuț Văncică, unchiul lui Fane, care a publicat pe Facebook o postare în care s-a referit la numele fostului interlop Ion Petrișor (n.r. – Paul Iova, numele real). Dănuț Văncică a spus despre Ion Petrișor că a fost informator.

Ginerele lui Ion Petrișor, Cristian Dumitru Florian (n.r. – zis Bujilă), a reacționat în spațiul virtual cu amenințări și a publicat filmulețele în care Fane Văncică o lovește pe femeie.

ADVERTISEMENT

Sursele citate de gandul.ro au mai precizat că Bujilă ar fi obținut imaginile chiar de la unul dintre bărbații care l-au filmat pe Văncică.

 

ADVERTISEMENT