News

Interlopul Marcel Ioan Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, s-a sinucis în penitenciar. Cum a fost găsit

10.06.2019 | 08:25
Interlopul Marcel Ioan Lepa ucigasul politistului din Timis sa sinucis in penitenciar Cum a fost gasit
Interlopul Marcel Lepa a fost găsit spânzurat în penitenciar. Sursa foto: Libertatea.ro

Interlopul Marcel Lepa, cel care a omorât un șef de poliție din județul Timiș s-a spânzurat în penitenciar, cu un cearșaf. Acesta a fost găsit fără suflare în celula sa. Decesul criminalului a fost confirmat în această dimineață în jurul orei 7 și 15 minute de cadrele penitenciarului, după ce cadavrul a fost examinat de medici.

Marcel Lepa s-a spânzurat cu un cearșaf

Bărbatul arestat preventiv, acuzat că l-a omorât pe polițistul Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat de gardieni, care au alertat imediat celelalte autorități. Vă reamintim că Lepa a fugit de la locul crimei, care a avut loc în localitatea Izvin, duminică, pe 2 iunie, după ce a tras focuri de armă împotriva polițistului Cristian Amariei, în fața căruia nu a vrut să se predea, urmărit fiind într-o altă speță.

„Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06:30, personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deţinere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112”

Marce Lepa a fost arestat preventiv vineri, 7 iunie
Marcel Lepa, în momentul ducerii la pușcărie. Sursa foto: ZiuaNews

Decesul a fost constatat în jurul orei 7 și 15 minute

„În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceştia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara”, este transmis în comunicatul de presă al penitenciarului, conform adevărul.ro.

Marcel Lepa a fost găsit în Remetea Mare, după 48 de ore de căutări, ascuns în casa familiei unui prieten. A fost luat din respectiva locuință și dus de urgență la spital, acolo unde medicii i-au scos gloanțele pe care încă le avea în corp. A fost arestat preventiv abia vinerea trecută, după ce a stat câteva zile în spital pentru a primi îngrijiri medicale.