Internaţional albanez, în atacul Astrei! ”Se discută, vine împrumut”

Marius Şumudică a anunţat că Astra discută cu doi atacanţi, dar el nu crede că transferurile se vor perfecta. Antrenorul spune însă că dacă măcar unul dintre jucători va veni, atunci Astra prinde play-off-ul şi se bate la titlu.

"Azi m-am văzut cu Dani Coman, sînt în discuţii cu doi atacanţi străini. Eu mă îndoiesc că îi putem convinge, eu sînt sceptic, dar Dani Coman părea mult mai optimist.

Sînt jucători de echipă naţională, vrem să-i luăm împrumut. Dar dacă reuşim să aducem măcar unul dintre ei, atunci putem scoate Genk, se joacă... Şi putem să intrăm şi în play-off. Sînt jucători foarte buni. Unul joacă la unul dintre primele 3 locuri din Turcia. Ar veni la noi sub formă de împrumut, noi să suportăm o parte din salariu. Şi mai este un brazilian foarte bun, care joacă în Serie A”", a încheiat Şumudică.

Jucătorul care evolueayă în Turcia este internaţional albanez Sokol Cikalleshi, anunţă Digi Sport. Atacantul de 26 de ani evoluează pentru liderul Istanbul BB.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856