News

Internauții, amuzați de un moment din timpul ceremoniilor de la Londra. Regele Charles III, încurcat de un stilou

Un moment din timpul ceremoniei în cadrul căreia Charles III a fost proclamat oficial rege a stârnit amuzamentul internauților.
10.09.2022 | 17:37
Internautii amuzati de un moment din timpul ceremoniilor de la Londra Regele Charles III incurcat de un stilou
Regele Charles III a avut dificultăți în timpul ceremoniei de la Londra Foto: PA
ADVERTISEMENT

Charles al III-lea a făcut istorie astăzi, când a fost proclamat noul rege al Marii Britanii, dar spectatorii evenimentului important au fost distrași când noul monarh i-a făcut brusc un gest furios către unul dintre consilierii săi.

Internauții, amuzați de un moment din timpul ceremoniilor de la Londra

În timp ce se pregătea să semneze declarația rostită în fața Consiliului de Accedere la tron, Regele i-a făcut semn frenetic unui consilier să mute o cutie de stilouri de pe biroul, pe care telespectatorii l-au descris ca fiind „mult prea mic” pentru documentul uriaș și papetărie.

ADVERTISEMENT

În ciuda solemnității momentului, internauții nu s-au putut abține să nu găsească amuzantă aparenta dificultate pe care o avea Regele cu stiloul.

Charles i-a cerut unui consilier din apropiere să îndepărteze cutia de pe masă pentru a putea semna a doua parte a documentului de mari dimensiuni.

ADVERTISEMENT

Setul de stilou și călimară pe care l-a folosit pentru a semna documentul a fost un cadou de la fiii săi, Prinții Harry și William.

Unii telespectatori au glumit că noul rege a „furat” stiloul după ce l-au văzut că l-a băgat în buzunar înainte de a-l scoate din nou, relatează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Observații ironice și meme-uri au inundat deja rețelele de socializare în urma acestui moment.

Unul dintre internauți a spus că masa pe care se aflau documentele „era cam de dimensiunea unei măsuțe pentru o cină la TV”.

După semnare, Regele a băgat stiloul în buzunar

Iar un altul a scris pe Twitter: „Ei bine, asta e altceva. Un moment extraordinar la care am fost martori. Regele Charles un pic tulburat de situația stiloului”.

ADVERTISEMENT

În același timp, altcineva a spus că aparenta „furie” a lui Charles față de situația incomodă a fost „punctul culminant” al semnării declarației pentru el.

În urma semnării, Regele a pus în buzunar pixul, despre care acum se crede că este al lui.

Un utilizator de Twitter, obișnuit în mod clar să aibă probleme cu articolele de papetărie, a observat: „Charles punând în buzunar pixul, William trebuind să ceară un altul, celelalte pixuri fiind în cale… cel mai important lucru pe care l-am văzut astăzi”.

Între timp, un altul a făcut un meme comentând aparenta lipsă de pregătire și confuzie, glumând că într-unul dintre „momentele cele mai transcedentale ale istoriei moderne a Marii Britanii”, Charles a trebuit să folosească un stilou Pilot de serie.

ADVERTISEMENT