Life

Internauții, sătui de drama Oanei Roman. Vedeta a povestit din nou despre problemele sale de sănătate: „Gata! Ajunge!”

Oana Roman a povestit din nou despre unul din cele mai dificile momente ale vieții sale, atunci când era la un pas de moarte. Oamenii n-au mai empatizat cu vedeta si de data asta.
07.05.2022 | 11:25
Internautii satui de drama Oanei Roman Vedeta a povestit din nou despre problemele sale de sanatate Gata Ajunge
Oana Roman, vedetă de televiziune. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show a lui Dan Capatos, unde a rememorat unul din cele mai complicate momente ale vieții sale.

Internauții nu mai sunt impresionați de drama Oanei Roman

Vedeta a spus cum era să moară în urmă cu câțiva ani, fiind nevoită să treacă prin trei intervenții chirurgicale dificile în două luni. Oana, extrem de marcată și acum de situația prin care a trecut, a povestit cu lux de amănunte încercarea pe care viața i-a scos-o în cale.

ADVERTISEMENT

Doar că… drama pe care Oana a mai tot povestit-o în diferite apariții televizate i-a făcut pe internauți să vocifereze. Pe pagina de Youtube a postului Antena Stars sunt zeci de mesaje în care telespectatorii fideli ai lui Dan Capatos se declară indignați de faptul că Oana Roman iese periodic cu aceeași poveste pe micul ecran.

Unele comentarii sunt extrem de dure și nu pot fi reproduse, însă există câteva opinii pe care le putem reda în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

„Ești o rușine!”

„A povestit de nenumărate ori despre acest subiect. A fost grav, da. Dar, gata! Ajunge!; Vai de capul meu! Nu mai știe ce să povestească să mai apară la tv!;

Este penibilă și de toată voma!; Oana, ești o rușine la fel ca Petre Roman!; De când luna aprilie are 31 de zile?; Dar de ce mereu cu aceeași poveste?”, sunt câteva dintre criticile aduse de internauți.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a întâmpinat serioase probleme de sănătate la scurtă vreme după ce a născut-o pe fiica ei, Izabela. Necazul ar fi început în urma unei operații de cezariană, vedeta confruntându-se cu pierderi mari de sânge.

Au urmat apoi alte intervenții, însă pe tot parcursul vizitelor sale în spitale fosta prezentatoare era convinsă că nu va mai trăi. Și astăzi le mulțumește doctorilor care au avut grijă de ea, dar și Divinității, considerând că s-a născut pentru a doua oară după această cumpănă.

ADVERTISEMENT