Fotbal international

Internetul a explodat în pauza meciului Real – Șahtar 0-3! „Galacticii” au încercat „remontada”

21.10.2020 | 21:46
Internetul a explodat in pauza meciului Real  Sahtar 03 Galacticii au incercat remontada
ADVERTISEMENT

Real Madrid a fost condusă la pauză de către Șahtar Donețk cu 3-0, iar Internetul a explodat, apărând extrem de multe reacții. Până la final, Real Madrid a reușit să marcheze de două ori și chiar a egalat la trei în prelungiri, dar golul a fost anulat pentru offside. S-a încheiat 2-3.

Trupa antrenată de Zidane nu s-a regăsit deloc în prima repriză, Tete și Solomon punctând pentru oaspeți, alături de ghinionistul Varane care și-a introdus mingea în propria poartă.

ADVERTISEMENT

Real Madrid este aproape de o înfrângere rușinoasă pe teren propriu, la debutul în Liga Campionilor, madrilenii fiind repartizați în grupa B alături de Inter, Gladbach și fosta echipă antrenată de Mircea Lucescu.

Internetul a explodat în pauza meciului Real – Șahtar 0-3! “Galacticii” au încercat remontada

Pe rețelele sociale au apărut o serie de reacții despre meciul de la Madrid, pe Twitter fiind cel mai discutat subiect în timp real.

ADVERTISEMENT

„Real Madrid este la pământ, nu au sistem, nu au marcat, au făcut transferuri proaste. Jucătorii tineri nu se dezvoltă”, a fost mesajul lui Maximiliano Brestos, comentator la Combate Americas.

„Doar o singură readucere amintire că Șahtar are zece jucători de primă echipă care lipsesc din cauza coronavirusului”, a fost mesajul postat pe Twitter de către cei de la ESPN.

ADVERTISEMENT

„Tete este de vis”

Statman Dave, analist sportiv freelancer l-a remarcat pe Tete, cel care a înscris primul gol în poarta madrilenilor.

„Acuratețea paselor 85%, două driblinguri reușite, două șuturi, un gol, o pasă decisivă. O performanță de vis”, a fost mesajul postat pe Twitter de către Statman Dave.

ADVERTISEMENT

Cele trei goluri primite de madrileni nu sunt totuși un accident nefericit dacă ne raportăm la ultimele partide jucate pe teren propriu în Liga Campionilor.

„Real Madrid a primit 16 goluri în ultimele șase meciuri și jumătate disputate pe teren propriu în Liga Campionilor”, a fost mesajul lui Richard Jolly, jurnalist sportiv pentru The Guardian.

Real, a doua oară în istorie când primește trei goluri într-o repriză, într-un meci disputat „acasă”

„Real Madrid a primit trei goluri într-o partidă disputată pe teren propriu, în prima repriză, doar a doua oară. Ultima dată a fost în înfrângerea 2-4, cu Bayern Munchen, în februarie 2000”, au subliniat cei de la Sky Sports.

Rămâne de văzut dacă madrilenii vor reuși o revenire spectaculoasă sau echipa din Ucraina va provoca o surpriză uriașă în prima rundă a grupelor Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT
Tags: