News

Interpretul de muzică populară Dumitru Stroie a murit la doar 30 de ani, într-un cumplit accident de mașină

18.12.2020 | 19:38
Interpretul de muzica populara Dumitru Stroie a murit la doar 30 de ani intrun cumplit accident de masina
Rapsodul Dumitru Stroie a murit. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un cumplit accident de mașină. Bărbatul avea 30 de ani și era căsătorit cu o colegă de „breaslă”, Claudia Olaru.

Cunoscutul interpret de muzică populară a murit în dimineața zilei de 18 decembrie, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un TIR.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs vineri pe DN7, în zona localității Drăganu-Olteni din județul Argeș. Conform Click.ro, solistul ar fi ațipit la volan în timp ce venea dinspre Sibiu la București.

Interpretul de muzică populară Dumitru Stroie a murit

A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a postat artistul Sebastian Stan, nașul de cununie al acestora, pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Născut în comuna Jina, la marginea Sibiului, Dumitru Stroie era pasionat de tradiție și obiceiuri, fiind un interpret extrem de apreciat de muzică populară. A făcut parte din Ansamblul Jidvei românia, unde a ajuns cu ajutorul maestrului Stelian Stoica.

Bărbatul a participat la nenumărate concursuri din țară, unde a câștigat mai multe premii. Căsătorit cu Claudia Olaru după doar două luni de relație, Dumitru Stroie și-a găsit sfărșitul după impactul puternic cu un camion.

ADVERTISEMENT

Ne-a unit Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător. Am fost la Mănăstirea Găbud şi m-am rugat să îmi găsesc o fată, să îmi fac o familie cât mai repede. Am văzut-o acolo, iar părintele ne-a făcut cunoştinţă”, povestea Dumitru în acel moment pentru sursa citată.

Pe lângă iubirea vieții sale, cântatul, Dumitru avea și o afacere, un magazin de produs bio sibiene, unde lucra împreună cu soția sa, Claudia.

ADVERTISEMENT