Life

Intervenție șocantă după ce Ștefania de la Puterea dragostei a fost bătută. Ce spune Nelson Mondialu

18.10.2020 | 15:42
Interventie socanta dupa ce Stefania de la Puterea dragostei a fost batuta Ce spune Nelson Mondialu
Nelson Mondialu comentează bătaia încasată de Ștefania de la Puterea dragostei. Foto: Youtube/ wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Ștefania de la Puterea dragostei a fost bătută de Adelin, tânărul cu care acum un an își făcea planuri de nuntă, iar toate detaliile calvarului prin care a trecut fosta concurentă au ieșit abia acum la iveală.

Nelson Mondialu, despre bătaia primită de Ștefania de la Puterea dragostei

Tatăl adoptiv al lui Livian Pop, Nelson Mondialu, a intervenit în acest scandal uriaș după ce s-a aflat că Ștefania a primit o bătaie soră cu moartea de la fostul ei partener, cel alături de care își dorea să își petreacă tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Declarația făcută de Nelson este una de-a dreptul șocantă, tatăl lui Livian considerând ceva normal ca o femeie să fie bătută scuzând presupusul comportament agresiv al lui Adelin drept firesc pentru comunitatea rromă.

„Ăștia vor să-l bage pe Adelin la pușcărie. Emisiunile astea caută c***e. Îi doare pe ăștia în 14 că le da 100-200 euro. «Fostul iubit a bătut o crunt și a tuns o la chelie». Știți ce înseamnă asta?

ADVERTISEMENT

Că îl bagă la pușcărie! Asta urmăresc, să-l bage în pușcărie, dar ei nu pun întrebarea: Ce a făcut fata asta atât de grav cât să o tundă asta la zero?

„Astea sunt pedepse țigănești”

Domnilor, eu nu-i dau dreptate lui sau nu stiu, poate i-aș da și dreptate. E greu când ești cu o femeie, că să o bati și să o și tunzi, acolo trebuie să se fi întâmplat ceva urât. Dar mereu bărbatul e de vina, femeia e scoasă mereu nevinovată. Numai ei doi știu ce s-a întâmplat, dar noi putem bănui. Astea sunt pedepse țigănești, să-i taie din păr, din buză, din nas.

ADVERTISEMENT

Eu am impresia că asta o băga pe treaba. Când faci așa ceva? Când e cu altul? Știu eu? Sau merge și se îndrăgostește de client. Sau l-a înșelat cu un prieten bun”, este teoria lui Mondialu, exprimată în cel mai recent vlog.

Tânăra a spus că a fost bătută de iubitul ei pentru că era gelos, însă nici nu mai contează motivul câtă vreme o serie de personaje publice încurajează ori scuză violența asupra femeilor.

ADVERTISEMENT