Fotbal intern

Mititelu l-ar transfera pe Băluţă. Pe ce jucători de la CSU Craiova a pus ochii

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.
09.12.2017 | 12:39
Mititelu lar transfera pe Baluta Pe ce jucatori de la CSU Craiova a pus ochii
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a vorbit în episodul 1 despre întâlnirea secretă pe care a avut-o cu Mihai Rotaru, dar şi despre zvonurile legate de sinucidere, despre cum patronul FCSB-ului i-a furat trei jucători de bază. În episodul 2 a explicat legăturile lui Liviu Dragnea cu fotbalul românesc, iar în episodul 3 a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Băluţă, Alex Mitriţă şi Bancu – vezi detalii.

Patronul formaţiei FC U Craiova, Adrian Mititelu, a comentat în legătură cu jucătorii echipei deţinute de Mihai Rotaru. Alex Băluţă, Alex Mitriţă şi Nicuşor Bancu au fost cei trei fotbalişti care l-au impresionat pe Adrian Mititelu. Adrian Mititelu consideră că Andrei Burlacu, atacantul în vârstă de 20 de ani din lotul pregătit de Devis Mangia ar putea impresiona pe viitor.

ADVERTISEMENT

Jucătorii care l-au impresionat pe Adrian Mititelu

“Ei n-au nicio vină săracii, ei sunt nişte copii care au venit să joace, au făcut un contract şi joacă. Să terminăm odată cu astea…dacă sunt demni de acel tricou…alea, alea… Ei joacă, sunt trei, patru talentaţi la ei care-mi plac şi mie, e Băluţă care e destul de bun, care face vreo treizeci la sută din echipă, părerea mea că fără Băluţă le-ar fi tare greu…E copilul ăsta care vine tare din urmă, Burlacu, are calităţi bune… şi Mitriţă, e un fotbalist bun, şi Bancu are nişte calităţi foarte mari dar văd că nu prea este în apele lui… 

În rest este o echipă normală. Deci are trei, patru jucători bunicei, dar nu mai mult… Pentru ce campionat e acum în România, şi pentru ce oportunităţi, şi pentru ce condiţii au avut şi au ei că nu plătesc nimic, le pune primăria la dispoziţie totul”, a spus Adrian Mititelu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT