ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Florin Costea, renegat: “Şirineasa? Vă daţi seama ce cap are?!”

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.
Autor: Alex Bradescu | 08.12.2017 | 17:21
Florin Costea, renegat:

După ce în episodul 1 Adrian Mititelu a vorbit despre întâlnirea secretă cu Mihai Rotaru, zvonurile legate de tentativele sale de sinucidere, Steaua Armatei şi modul cum i-a luat Gigi Becali trei jucători de bază fără a plăti nimic, iar în episodul doi a explicat păienjenişul politic prin care Liviu Dragnea guvernează fotbalul românesc, în episodul trei vorbeşte cu părere de rău despre marea sa decepţie, fostul copil de suflet, Florin Costea. 

ADVERTISEMENT

Florin Costea – Mihai Costea a fost nu doar cuplul de atac favorit al lui Adrian Mititelu. Cei doi au fost şi “copiii de suflet” ai finanţatorului oltean, însă acum acesta nu mai vrea să audă de cel puţin unul din ei. Şi, culmea, e vorba chiar despre cel care era considerat favoritul său: fratele mai mare, Florin Costea!  

“Nu mă mai gândesc să refac vreodată cuplul de atac cu Florin şi Mihai Costea. E o etapă care a trecut, acum mă gândesc la viitor. De Mihai nu mai ştiu nimic, nici ce face…am încercat, dar nu am reuşit să aflu”, spune Adrian Mititelu. În ceea ce-l priveşte pe fratele cel mare, patronul celor de la FCU Craiova are un discurs mult mai tranşant, vorbind chiar de o “trădare” prin transferul la Şirineasa, în Liga a treia. 

ADVERTISEMENT

“M-a dezamăgit complet!”

“Florin Costea a făcut transferul vieţii lui, s-a dus la Şirineasa. Vă daţi seama ce cap… M-a dezamăgit cumplit, mi-am dat seama că am vorbit cu el degeaba, mi-a promis că vine aici, că nu se duce să joace prin alte părţi şi după aia m-am pomenit cu el la Şirineasa. Ce să mai zic… A fost o mare decepţie, dar e treaba lui, fiecare îşi alege drumul aşa cum vrea, noi privim înainte acum, nu mai privim înapoi, ce a fost a fost”, a afirmat Mititelu. 

Florin Costea a fost prezent la un meci al celor de la FCU, însă a semnat apoi ACS Şirineasa, formaţie din Liga a treia, care joacă la Petroşani. Costea cel mare a jucat între 2006 şi 2011 pentru Universitatea Craiova, reuşind 55 de goluri în 125 de partide în campionatul românesc. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!