Fotbal intern

“Iorgulescu trebuia să fie preşedintele FRF!” Ce rol a avut Olguţa

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.
Autor: Alex Bradescu | 12.01.2018 | 15:05

Adrian Mititelu a vorbit despre întâlnirea secretă cu Mihai Rotaru, zvonurile legate de tentativele sale de sinucidere, Steaua Armatei şi modul cum i-a luat Gigi Becali trei jucători de bază fără a plăti nimic. În al doilea episod al interviului EXCLUSIV acordat pentru FANATIK.RO, patronul FC U se referă la implicarea lui Liviu Dragnea şi a Olguţei Vasilescu în fotbalul românesc şi vorbeşte despre modul cum s-au desfăşurat şi se vor desfăşura alegerile la FRF şi LPF. – VEZI DETALII AICI

Adrian Mititelu e convins de implicarea politicului în fotbal, desemnându-i ca “vârfuri de lance” în această privinţă pe Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu. “Liviu Dragnea e implicat 100%. Nu e doar implicat, este foarte implicat. E politică de partid la PSD acapararea fotbalului. Uneori mă gândesc dacă Rotaru nu este pus la înaintare! Am şi o altă versiune. De fapt echipa este a Olguţei sau a oamenilor de lângă ea, iar Rotaru primeşte altceva în schimb. Fotbalul atrage simpatie. Liviu Dragnea controlează fotbalul românesc! Ei şi-au făcut un plan să conducă România 20 de ani de acum înainte. Nu vedeţi cum subminează puterile şi cum vor să scoată preşedintele din ecuaţie?”, afirmă Adrian Mititelu.

Implicarea celor doi oameni din conducerea PSD s-a manifestat, direct, în opinia lui Mititelu, prin desemnarea lui Gino Iorgulescu ca preşedinte al LPF, fostul internaţional fiind chiar în cărţi, la un moment dat, să devină primul om în FRF. “Îmi pare rău că presa a ratat ocazia să afle cum a fost numit preşedinte al LPF acest Gino Iorgulescu. Dragomir a spus nişte tâmpenii, dar el le înfloreşte în stilul său. Lucrurile sunt mult mai profunde decât le-a spus Dragomir. A fost un lucru bun că l-au schimbat pe el, dar problema e că modul cum a fost Dragomir schimbat arată cum este acest partid, PSD. În primul rând, ştiţi că Iorgulescu avea un dosar penal la DIICOT în perioada aia. Un dosar penal, atenţie, foarte periculos! A primit un NUP de la procurorul care e mâna dreaptă a Alinei Bica. Cine e Alina Bica? E cea pe care Ponta a numit-o şeful DIICOT chiar în perioada aia! A primit un NUP, aşa cadou, frumos, şi să vedeţi ce contestaţie la mişto a făcut Fiscul. Deşi erau dovezi foarte multe de evaziune fiscală ale lui Iorgulescu i s-a şters dosarul de către procurori. Deşi erau dovezi indubitabile! Eu ştiu de la un ofiţer de la DIICOT că erau probe beton! De ce? Urmau să fie alegerile la Ligă şi trebuia să fie curat. Vă mai spun încă una, Iorgulescu era în plan să fie preşedintele Federaţiei, ar după aia s-a produs un scurtcircuit! Am şi eu o dilemă, pentru că, totuşi, Iorgulescu reprezenta aripa Ponta. Se ştie prietenia dintre Gino şi ăsta, dar se pare că Iorgulescu a reuşit prin Olguţa Vasilescu să-şi extindă relaţiile şi la Liviu Dragnea. La un moment dat, Dragnea a fost la un pas să-l execute şi a intervenit Olguţa. Care a fost preţul? Să zică Liga aberaţia aia că CSU e clubul din 1948”, şi-a încheiat Adrian Mititelu “demonstraţia”.

Mititelu crede că lui Burleanu i se pregăteşte ceva

Omul de afaceri oltean a “mirosit” că şi în cazul lui Răzvan Burleanu s-ar putea întâmpla ceva şi se laudă, în acelaşi timp, că actualul lider al FRF i-a “suflat” ideile cele mai bune. “Eu sunt duşmanul lui Burleanu, dar are şi lucruri foarte bune. Aia cu regula U21 e de la mine. Eu i-am băgat-o în cap. Eu ziceam de doi, nu unul. E o idee foarte bună. A avut acum o propunere cu modificarea legii sportului, ca şi federaţiile sportive să primească un procent din sumele pe care trebuie să le încaseze companiile care fac pariuri sportive. Ce a zis Parlamentul? A respins, deşi era foarte pertinentă şi foarte necesară legea asta. A respins-o Camera Deputaţilor, Biroul Permanent. E cu dedicaţie! Să nu-l facă mare acum pe Burleanu, au amânat-o tot ca să-l submineze pe el”, anticipează patronul FC U.

În opinia lui Mititelu, e un semn că Burleanu nu mai e dorit la conducerea Federaţiei. “Mie-n sută va fi Legea Sportului va fi adoptată în noua sa formă, dar nu acum. Pentru mine ăsta e semnalul că Burleanu nu va mai câştiga alegerile! Nu ştiu cine va veni. Dacă ar fi după mine, îl văd pe Marcel Puşcaş dintre toţi, dar nu ştiu dacă îl vor alege oamenii. E singurul care ar putea să fie un preşedinte echilibrat”, a mai spus Adrian Mititelu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!