Sport

Ameninţarea lui Piţurcă: “Iau 5 jucători şi-i vând la CFR!”

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.
07.12.2017 | 15:11
Amenintarea lui Piturca Iau 5 jucatori sii vand la CFR
ADVERTISEMENT

După ce în episodul 1 Adrian Mititelu a vorbit despre întâlnirea secretă cu Mihai Rotaru, zvonurile legate de tentativele sale de sinucidere, Steaua Armatei şi modul cum i-a luat Gigi Becali trei jucători de bază fără a plăti nimic, în al doilea episod al interviului EXCLUSIV acordat pentru FANATIK.RO, patronul FC U se referă la modul cum a încercat Victor Piţurcă să vândă cinci jucători la CFR Cluj şi la legăturile “periculoase” ale acestuia cu lumea politică. – VEZI DETALII AICI

Adrian Mititelu îl consideră pe Victor Piţurcă unul dintre cei care au contribuit decisiv la distrugerea echipei sale, încă din clipa la care a venit la Craiova acesta ocupându-se în detaliu doar de vânzările de jucători. “Piţurcă este omul care a făcut cel mai mult rău acestui club. De la început a venit cu lecţia învăţată. A doua zi după ce s-a semnat contractul cu el mi-am dat seama. S-a schimbat total! Făcea abuzuri la club, nu mai ţinea cont de nimic. Începuse să dea vina pe jucători, că îi dă afară”, acuză Mititelu.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri oltean crede că Piţurcă voia să-i păcălească pe cei de la Cluj, dar şi pe el, amăgindu-l cu nişte străini de valoare. “Mi-a spus că vinde la CFR Cluj cinci jucători. El venise să-mi vândă mie jucători… Eu nu ştiam să vând jucători? Dacă voiam să vând, îi vindeam de mult. Zicea că îi păcăleşte pe ăia de la CFR Cluj şi că ia el nişte străini mai buni”, a mai spus Mititelu despre cel cu care nu a mai vorbit din 2010.

“Piţurcă e mult mai rău decât pare”

Patronul FC U crede că legăturile pe care Piţurcă le avea cu oameni importanţi din sfera politicii îl făceau să fie şi mai periculos. “Omul are apucături urâte rău. E mult mai rău decât ceea ce pare. A avut acces la Gabriel Oprea şi prin el a făcut atâtea nenorociri şi în justiţie şi peste tot”, declară Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Acesta e convins că Gabi Oprea a fost unul dintre oamenii politici care, prin susţinerea acordată lui Piţurcă, a făcut rău echipei sale. “Nu ştiu dacă Piţi are acces la Liviu Dragnea, dar 100% avea intrare la Gabriel Oprea. În nişte înregistrări l-am descoperit eu că zicea că are un om tare la Bucureşti care sprijină echipa la Craiova şi după ce am vorbit cu Becali am dedus că e vorba de Gabi Oprea”, a mai spus Mititelu.

Adrian Mititelu e convins e că şi Mihai Rotaru se va păcăli dacă îl va aduce pe fostul selecţioner la CS U şi nu uită niciodată aplauzele pe care “Piţi” le primea, deşi echipa pierdea meciuri pe bandă rulantă. “O să vedeţi ce o să facă el ca antrenor la CSU. Eu m-am convins de el. Pe mine nu mă sperie. Să se ducă la CSU, să vadă că niciodată nu va avea suporterii pe care i-a avut la Universitatea adevărată. El a rămas cu uralele de atunci din decembrie când ne-au bătut trei echipe consecutiv acasă şi lumea îl aplauda pe el. Atunci mi-am dat seama ce mare păcăleală este Piţurcă. După meci ataca jucătorii! Că nu sunt buni! Da nu numai că lua bătaie, eu ştiam cum se comportă Piţurcă la antrenamente, în cantonament, ce atitudine au jucătorii! Cum se joacă jocuri de noroc, cum se discută, cum se exprimă”, a încheiat Mititelu.