Sport

Se pricepe Gigi la fotbal? “Chiar prost să fii, după atâţia ani…”

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.
07.12.2017 | 16:50
Se pricepe Gigi la fotbal Chiar prost sa fii dupa atatia ani
ADVERTISEMENT

După ce în episodul 1 Adrian Mititelu a vorbit despre întâlnirea secretă cu Mihai Rotaru, zvonurile legate de tentativele sale de sinucidere, Steaua Armatei şi modul cum i-a luat Gigi Becali trei jucători de bază fără a plăti nimic, în al doilea episod al interviului EXCLUSIV acordat pentru FANATIK.RO, patronul FC U se referă la implicarea lui Gigi Becali în fenomenul numit fotbal. – VEZI DETALII AICI

Adrian Mititelu recunoaşte că a fost un patron de fotbal cu “nebuniile” lui, dar nici nu se compară cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali. “Aveam şi eu nebunii, că voiam un jucător anume să joace. Mă întâlneam cu antrenorul înainte şi îi spuneam. Dar nu să ies să fac echipe sau alte lucruri de-astea”, afirmă omul de afaceri din Craiova.

ADVERTISEMENT

Mititelu nu crede că Dică poate avea autoritate în faţa patronului. “Becali îşi pune nişte antrenori, să nu spun altceva. La ce lot are, dacă îşi punea un antrenor cu experienţă, dar să ştie şi antrenorul că are autoritate, părerea mea e că Steaua era o echipă care nu ştiu dacă pierdea un meci anul acesta. Aici este o situaţie aiurea pentru că nici măcar antrenorul pe care-l pune nu are autoritate şi toată lumea ştie că Becali conduce! Şi nici nu poţi să pui un antrenor ca Dică să-ţi facă autoritate, pentru că nu are cum. Dică e un băiat bun, dar se vede clar că el execută ceea ce spune Gigi. În situaţia actuală e clar că Becali e cel mai bun, nimeni nu poate să hotărască la echipă mai bine ca Becali. Are o experienţă uluitoare în fotbal!”, mai spune Mititelu.

Steaua lui Becali e numărul 1 în fotbalul românesc

Acesta nu s-a putut abţine să nu ironizeze fin priceperea latifundiarului din Pipera în fenomenul în care e implicat de ani buni. “Se pricepe, nu se compară… Oricât de prost ai fi, dacă stai atâţia ani în fotbal, nu ai cum să nu înveţi! Acum 10 ani nu cred că se pricepea, acum da”, a mai afirmat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Patronul FC U este de părere că, în momentul de faţă, Steaua e numărul 1 de departe în fotbalul românesc şi se bate doar cu CFR-ul lui Paszkany… Asta până ajunge şi Craiova în Liga 1… “Degeaba îl iau unii în râs pe Becali, pentru că, părerea mea, la ora actuală, Steaua este un club care nu are rival în fotbalul românesc. Nu vorbesc de bani sau investiţii. Nu! Niciun patron de club din România nu se pricepe la fotbal ca Gigi Becali. Peste doi-trei ani, când ajung eu, se schimbă socoteala. Că şi eu am o experienţă acum uluitoare. Sper să-l mai prind. Acum se bate doar cu CFR Cluj! Mai precis cu Paszkany, care e 100% patron la Cluj”, a încheiat Mititelu.