Life

Interviu exploziv cu Andreea Antonescu despre tot ce nu s-a văzut la Survivor România: „Sebastian Chitoșcă nu este om”

23.04.2021 | 12:54
Interviu exploziv cu Andreea Antonescu despre tot ce nu sa vazut la Survivor Romania Sebastian Chitosca nu este om
Andreea Antonescu a vorbit pentru FANATIK despre Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a acordat un interviu exploziv despre Survivor România, în exclusivitate pentru FANATIK, în care a spus tot ce a avut pe suflet despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

Cântăreața eliminată după un parcurs relativ scurt în show-ul de la Kanal D ne-a mărturisit ce a învățat din experiența trăită la Survivor, dacă ajutat-o sau a încurcat-o prietenia cu Elena Marin, dar și pe cine are elimina dacă ar avea această putere.

ADVERTISEMENT

Andreea nu a evitat nicio întrebare și a dat la final chiar și un sfat celor care vor să participe pe viitor în acest show devenit un fenomen național.

Andreea Antonescu, despre experiența de la Survivor România: „Nu sunt genul de persoană care se îmbată cu apă rece”

-De ce crezi că ai fost eliminată? De ce crezi că lumea nu te-a votat suficient? Unde crezi că ai greșit de nu ai reușit să îi mobilizezi pe fanii tăi să te salveze?

ADVERTISEMENT

Pe motive sportive am fost eliminată, sunt convinsă de acest lucru. Fanii mei m-au susținut, am primit foarte multe mesaje de susținere, prinț screenuri cu voturile transmise de către ei. Dar eliminarea a fost corectă, nici eu n-aș putea să militez într-o direcție care știu că mă depășește. Nu sunt genul de persoană care se îmbată cu apă rece.

-Prietenia cu Elena Marin te-a tras în jos sau te-a ajutat în această competiție?

Prietenia cu Elena m-a ajutat. Știam că este o persoană care va fi acolo, lângă mine, indiferent de ce se va întâmplă. Prietenia noastră este dinainte de Survivor România și va dăinui și după acest show. Nici nu m-am gândit să stric această relație construită în timp, bazată pe încredere, doar pentru a mai rezistă în competiție o săptămână, două.

ADVERTISEMENT
andreea antonescu survivor românia
Andreea Antonescu a declarat că prietenia ei cu Elena Marin nu a tras-o în jos la Survivor România, ci a ajutat-o

„Sebastian Chitoșcă a încercat să mintă poporul cu televizorul”

– Ce te-a învățat experiența trăită în Republica Dominicană?

M-a învățat că sunt mult mai puternică decât chiar eu mi-aș fi imaginat. Am învățat că dacă îmi dai drumul goală oriunde în lumea asta, de la societate civilizată la junglă, voi răzbi. Bucuria și nevoile mele nu vor mai fi dependențe de lucruri materiale. Sienna este și va rămâne limita vieții mele. Sunt mai puternică decât mulți bărbați și îmi asum fapul că până la sfârșitul vieții mele este posibil să rămân singură. Pot mult și duc multe.

 

-Dacă ai avea puterea să elimini pe cineva, pe cine ai scoate acum din concurs și de ce?

Pe Sebastian Chitoșcă, pentru că nu este om. A încercat să mintă poporul cu televizorul și nu-mi plac lucrurile astea. Eu am fost dependență de public din copilărie și întotdeauna mă voi înclină în față publicului din România, pentru că mi-a transformat visul în relaitate și pasiunea vieții mele în jobul vieții mele.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a plăcut circul ieftin pe care l-a făcut că își dorește să plece acasă, cele două lacrimi stoarse la final de traseu. A dorit să manipuleze publicul, văzând reacțiile Elenei care sunt normale, ea plânge mult și în viață de zi cu zi. Survivor România este un show bazat pe rezistență, supraviețuire în mijlocul junglei, fără condiții, iar Sebastian Chitosca l-a confundat cu o piesă ieftină de teatru.

-Ce sfat le dai celor care se gândesc să se înscrie în acest show? Cum ar trebui să se pregătească?

Să se pregătească, înainte de toate, temeinic din punct de vedere fizic, pentru că Survivor România nu înseamnă doar 30 la sută sport. În al doilea rând, să se pregătească psihic, să se aștepte să renunțe la tot pentru o perioada de timp. Dar este o experiență unică, o experiență care îi va transformă, care îi va face să devină cea mai bună versiune a lor.

ADVERTISEMENT