Fotbal intern

Interviu cu Dan Alexa înaintea meciului Dunărea Călăraşi – Dinamo. “Galeria s-a opus să vin, dar le-am zis fanilor că nu vor lua trofee fără mine! Mă voi bucura dacă înving”

24.02.2019 | 11:39
Interviu cu Dan Alexa inaintea meciului Dunarea Calarasi  Dinamo Galeria sa opus sa vin dar leam zis fanilor ca nu vor lua trofee fara mine Ma voi bucura daca inving
Interviu cu Dan Alexa înaintea meciului Dunărea Călăraşi – Dinamo. “Galeria s-a opus să vin, dar le-am zis fanilor că nu vor lua trofee fără mine! Mă voi bucura dacă înving”

A fost jucător în Ştefan cel Mare, dar a fost aproape să ajungă la rivala FCSB în această iarnă. Cu toate acestea, a rămas ataşat pe viaţă de clubul alb-roşu. FANATIK a realizat un Interviu cu Dan Alexa înaintea meciului Dunărea Călăraşi – Dinamo.

Ce crede despre actualul lot al “câinilor” şi ce transferuri l-au impresionat? Ce spune despre relaţia pe care o are cu Anamaria Prodan şi despre bârfele venite din exterior? Alexa vorbeşte degajat şi sincer, aşa cum a făcut-o mereu.

Cum vezi meciul de mâine cu Dinamo? Ce simţi ca un fost “câine”?
Va fi un meci foarte greu. Dinamo e mult schimbată în bine faţă de tur şi ăsta e meritul lui Rednic. Respect Dinamo, am trăit momente frumoase acolo. Am câştigat primele trofee, am prins echipa naţională. Momentele acestea rămân pe viață lipite de suflet.

Ai vorbit despre faptul că Dinamo va mai câştiga trofee doar cu tine antrenor. Rednic anunţă că la anul vrea titlul şi Cupa. Crezi că are şanse?
Am spus-o atunci, când galeria s-a opus pemtru a doua oară când trebuia să vin şi aşa va fi! Dinamo nu va mai lua trofee până nu merg acolo. Rednic e un antrenor bun, care e implicat total. E genul de antrenor-locomotivă! Vom vedea dacă va şi reuşi…

Dan Alexa Dinamo
Dan Alexa a fost jucător la Dinamo, perioadă în care a primit şi porecla “Chirurgul” pentru determinarea cu care intra la adversari

Interviu cu Dan Alexa înaintea meciului Dunărea Călăraşi – Dinamo. “Era o minune ca Dinamo să se califice în play-off, dar nu va retrograda”

Cum ţi se pare lotul actual al lui Dinamo. Ce jucători îţi plac dintre noile achiziţii?
Este un lot bun spre foarte bun. Sunt mulţi jucători care pot face diferenţa: Jaadi, Montini, Zenke! În plus, au şi unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, pe Dan Nistor.

Crezi că poate retrograda Dinamo?
Dinamo nu va retrograda! Este pe nivelul de play-out acum.

Îţi imaginai vreodată ca Dinamo să ajunga atât de jos?
Au făcut greşeli mari în vară. Lotul a fost modest şi era o minune să ajungă în play-off la câte puncte au pierdut la început.

“Anamaria Prodan e sufletul meu! Are grijă de mine în fiecare secundă”

Lumea spune că ai facut prea multe transferuri la Călăraşi, prin intermediul Anamariei Prodan, şi că nu s-a schimbat prea mult în bine echipa.
Lumea spune multe. Eu şi Anamaria Prodan suntem echipa perfectă. Ce am făcut eu și Anamaria Prodan nu vor putea să facă în 10 ani alţii. Ce performanțe am făcut eu în acești ani și ce am construit cu Anamaria Prodan nu văd sa mai facă cineva curând. Anamaria Prodan este sufletul meu! E omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă. Omul cu care mă sfătuiesc secundă de secundă. Anamaria Prodan este numărul unu în impresariatul românesc. Poate sa vorbească oricine pâna se plictiseşte. Noi, cei de la Călărași, suntem o familie. O familie pe care am construit o alături de Costel ilie, Sorin Boiangiu, Edi Grama, Florin Brișan, Vasile Iliuţă, George Neagu, Mirel Condei, Mihai Moraru, Adrian Blaj, Pavel Hanciuc, Adrian Motoacă şi Ionuţ Babadag.

Dan Alexa a vorbit despre relaţia dintre el şi Anamaria Prodan
Dan Alexa a vorbit despre relaţia dintre el şi Anamaria Prodan. Antrenorul susţine că impresarul este omul lui de încredere, cu care se sfătuieşte în fiecare moment

Se tergiverseaza problema stadionului Dinamo. Crezi că ar arăta altfel clubul cu o arenă nouă?
Un stadion nor ar fi fantastic pentru fanii dinamovişti. Ar da un refresh important. Îmi doresc să aibă o arenă la cel mai înalt nivel pentru a putea face spectacol aşa cum o fac de obicei.

Te vei bucura daca vei invinge Dinamo?
Sunt un om sincer şi îţi spun că da. Mă voi bucura pentru că suntem într-o situaţie foarte grea, iar tot ce fac, tot ce gândesc acum este doar să salvez Dunărea.