Interviu cu românul de la Arsenal: ce spune de situaţia lui Wenger

Vlad Dragomir e una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. Are 17 ani, joacă pentru tineretul lui Arsenal, a fost format de Timişoara şi acum se antrenează cu echipa mare a "tunarilor". Marchează în partidele de Under 23 ale londonezilor şi trage tare alături de Ozil sau Giroud pentru a debuta în primul 11 al lui Arsene Wenger. Acum a fost convocat la naţionala de tineret şi se pregăteşte să joace primele minute pentru România, în amicalele cu Rusia (24 martie) şi Danemarca (27 martie). Dragomir a vorbit pentru FANATIK.RO chiar înainte să ajungă la Bucureşti şi să se alăture lotului condus de Daniel Isăilă.

Vlad, cum e situaţia ta la Arsenal în momentul ăsta?

E din ce în ce mai bună. După o perioadă în care eram doar la tineret, acum am început să mă pregătesc doar cu echipa mare. Vă daţi seama câte am de învăţat de la astfel de jucători. Practic, într-o oră de pregătire "prinzi" un milion de lucruri pe care n-ai cum să le înveţi de la toate antrenamentele de la tineret.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dintre vedete, cine e mai sociabil şi cine e mai fiţos?

Cei mai prietenoşi sunt Hector Bellerin şi Alex Iwobi. Bellerin ne ia pe toţi cei mai "puşti" să ne explice, să glumească cu noi...cu Iwobi sunt prieten de la echipa de tineret, ne înţelegem bine. N-aş numi pe nimeni "fiţos". Mai "preocupaţi" să zicem, sunt Alexis Sanchez sau Giroud.

Wenger cum e? Pleacă sau nu, că toată lumea îl contestă...

Fanii îl contestă, într-adevăr. Dar toată lumea din club vrea ca el să rămână. Nu ştiu dacă pleacă, dar e foarte preocupat în ultima vreme, şi la antrenamente parcă e diferit. N-am mai purtat de mult timp o conversaţie cu el. 

Cum e la meciurile de tineret ale lui Arsenal?

Atmsofera e tare, să ştiţi. Vine destul de multă lume, cam ca în Liga 1 e media pe etapă. Nu mă aşteptam să fie atâţia spectatori.

Batem Danemarca şi la tineret şi la echipa mare?

Eu sper că da. Bine, în primul rând de-abia aştept să debutez pentru "tineret". E un pas mare înainte pentru mine, vă daţi seama. La naţionala mare...trebuie să ne adunăm şi să câştigăm.

Din România cu cine ţii? Urmăreşti meciurile?

Cu Timişoara ţin, că acolo m-am format. Mă bucur că îşi rezolvă problemele financiare. Şi m-aş bucura să ia Viitorul campionatul. Am mulţi colegi de la loturi acolo şi cred că ei chiar pot câştiga titlul. 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091