Life

Interviu cu Ruby, fata muncitoare cu zâmbet uriaș: ”Am avut ani în care nu am fost mulțumită cu mine! Îmi părea că sunt urâțică, nasolică”

Cântăreața Ruby (32 ani) a vorbit, în exclusivitate pentru FANTIK, despre momentele grele pe care le-a avut de-a lungul carierei sale, despre incertitudinile depășite și despre motivul din spatele fotografiilor fierbinți publicate pe conturile ei de socializare.
03.11.2021 | 11:36
Interviu cu Ruby fata muncitoare cu zambet urias Am avut ani in care nu am fost multumita cu mine Imi parea ca sunt uratica nasolica
Ruby si-a deschis sufletul, într-un interviu cu cărțile pe față. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă te uiți pe conturile de socializare ale artistei Ruby e imposibil să nu remarci senzualitatea care domnește în ele, atitudinea de divă și felul în care știe să se pună în valoare. Doar că, de cele mai multe ori, pe conturile de socializare nu vezi cine este, de fapt, omul care își expune viața.

Așa că, FANATIK a stat de vorbă cu Ruby pentru a afla, cine este, cu adevărat frumoasa brunetă care poate ”Stinge lumina” oricărui bărbat.

ADVERTISEMENT

Ruby, fata muncitoare cu zâmbet uriaș: “Vindeam caise la piață, când eram mică”

-Cum reușește Ruby în viață?

Prin multă muncă, determinare, dorință foarte mare, visez foarte mult și îmi pun tot sufletul în tot ceea ce fac, mai ales când vine vorba de muzică. Sunt foarte pasionată și sunt recunoscătoare că trăiesc asta, pentru că eu trăiesc prin muzică.

Ceea ce mi se întâmplă mie este ceea ce am visat de când eram mică. De când vindeam caise la piață, când eram mică. Trăiesc un vis și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, că sunt protejată de Dumnezeu că trăiesc asta. Pentru că sunt mulți oameni mult mai talentați decât mine care nu au avut norocul meu. Eu sunt o persoană foarte norocoasă, dar și muncesc mult și încerc să evoluez, de fiecare dată, și să învăț mereu.

ADVERTISEMENT

“Mă iubesc cel mai mult pe lume și pot să văd frumusețea și într-o buruiană”

-Ai făcut compromisuri?

Mă gândesc foarte puțin la viața personală, mă gândesc foarte puțin la mine, separat de viața profesională. Adică, eu trăiesc ca să fac ce fac, să mă depășesc să îmi îndeplinesc, cu fiecare pas, visurile.

-Ce înseamnă viața personală pentru Ruby?

Sunt într-o relație de foarte mulți ani. Viața personală înseamnă mamaia, care este inima și sufletul meu, animale foarte multe. Acasă mă dedic și vieții personale, avem foarte mare tămbălău în casă, dar în mine fierbe mereu dorința de a face, de a munci. Dacă eu stau acasă o zi, două, trei, mă simt ultimul om, că fac umbră pământului degeaba.

ADVERTISEMENT

Ruby, despre pozele sexy de pe Instagram: “Noi, fetele, suntem piese de artă!”

-Pe rețelele de socializare pozezi în ipostaze fierbinți…

Sexy! Fierbinți vreți voi să spuneți, eu pozez sexy!

-Și nu ești judecată?

Normal că sunt, oamenii mă judecă, își formează cu foarte mare ușurință o părere despre mine, din pricina postărilor mele. Dar, odată ce mă cunosc, își dau seama că nu este loc de compromisuri la mine și că tot ceea ce fac este pe cont propriu.

Dar este absolut normal să judece, toți o facem, este absolut normal să își facă o părere despre mine, pentru că mă văd mai sumar îmbrăcată. Însă trebuie să punctez că nu fac asta nici pentru băieți, nici pentru fete, o fac pentru mine. Mă simt bine cu mine.

ADVERTISEMENT

Am avut câțiva ani în care nu am fost mulțumită cu mine, în care nu m-am acceptat, îmi părea că sunt urâțică, nasolică, că se poate mai bine – și e întotdeauna loc de mai bine – dar trebuie să ne acceptăm ca să putem evolua. (…)

Iar la gală mie mi-a plăcut că oamenii s-au uitat ca la muzeu (Ruby a purtat o rochie nude, care îi punea în evidență decolteul și formele de ividiat din dotare, n. red.). Pentru că asta suntem noi, fetele! Niște piese de artă la care te poți uita, le poți admira, dar nu le poți atinge și nu le poți cumpăra.

-Și cum te-ai acceptat, cum ai făcut asta?

Fetele trebuie să se iubească, să se uite în oglindă și să încerce să se îngrijească. Să aibă grijă de ele, să fie finuțe, să fie drăguțe. Nu trebuie să fie îmbrăcate în cele mai scumpe țoale, este suficient să îți acorzi atenție, iar apoi dragostea vine de la sine. Eu, de când am început să mă iubesc, și mă iubesc cel mai mult pe lume, sunt foarte împăcată cu mine, cu toată lumea, și pot să văd frumusețea și într-o buruiană.

Când a suferit, cu adevărat, Ruby? “Mi-e greu să las pe altcineva să îmi care crucea”

-Care a fost cel mai greu moment din cariera ta?

Cel mai greu moment din cariera mea a fost, sincer, când m-am separat de managerul meu, de Oxy! El este, în egală măsură, Ruby cum sunt și eu, pentru că el este cel care mi-a dat aripi, el și cu Alex Velea. Mă și emoționez când vorbesc despre chestia asta. A fost greuț atunci. Noi am avut o relație serioasă, ne-am implicat amândoi în domeniul muzical și, apoi, s-au separat un pic emoțiile și sentimentele, dar noi am continuat să lucrăm foarte mult împreună. Dar până la un moment dat când nu mai rezonau energiile noastre.

Dar a fost greu, pentru că Oxy era un sprijin foarte mare pentru mine, noi făceam toate strategiile, gândeam totul împreună. Și suntem amândoi și foarte orgolioși, ajunsesem să ne contrazicem tot timpul. Cred că un an a durat până mi-am revenit, până când am început să fiu eu stăpânul meu, să fiu eu managerul meu. Îmi place foarte mult să trag pentru mine, să fiu acolo, mi-e greu să las pe altcineva să îmi care crucea. Sunt control freek.

-Care este vocea din România care te-a impresionat?

Mie îmi place foarte mult de Alina Eremia! Îmi place prezența ei și pe scenă, vocea ei, este foarte feminină, foarte senzuală, foarte cumpătată. Eu sunt nebună pe scenă și apreciez când văd un om care poate să își ia timpul să respire și să transimtă. E mai profi decât mine, eu sunt nebună, omul momentului. Eu, când intru pe scenă, gata! Nu mai știu cum mă cheamă, cine sunt…

ADVERTISEMENT
Tags: