News

Interviu de senzație cu Nouriel Roubini la Observator! Ce crede cel mai important economist al lumii despre România

30.07.2020 | 18:07
Interviu de senzatie cu Nouriel Roubini la Observator Ce crede cel mai important economist al lumii despre Romania
ADVERTISEMENT

Interviu de senzație cu Nouriel Roubini la Observator! Alessandra Stoicescu a reușit să obțină de la cel mai important economist al lumii trei soluții pentru criza din România.

Jurnalista continuă seria de interviuri exclusive, de această dată cu Nouriel Roubini, cel care a anticipat criza financiară din 2008, una care a pus la pământ multe afaceri.

ADVERTISEMENT

De remarcat că interviul pentru Observator a avut loc după pregătiri care au durat câteva săptămâni. În acest moment, Roubini se află la New York, acolo unde criza actuală a lovit puternic.

Nouriel Roubini, interviu exclusiv la Observator!

Trebuie spus că Roubini a avertizat încă de la început că această criză economică este la fel de periculoasă ca cea sanitară.

ADVERTISEMENT

De altfel, economistul american este cel la care apelează toți liderii lumii în rezolvarea crizelor pe care le au. Roubini lucrează cu cele mai puternice instituții financiare la nivel global.

De exemplu, FMI și Banca Mondială se află printre clienții lui Roubini. Interviul obținut de Alessandra Stoicescu este difuzat astăzi și vineri, în Observator, de la ora 19.00.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre o exclusivitate extrem de valoroasă în contextul economic în care se află țara noastră în prezent. Sunt probleme serioase, economia pare că a încetinit și oamenii sunt dezorientați.

De altfel, toată lumea caută să iasă cumva din situația de criză, făcând sacrificii pe toate planurile. Există și oameni care vin cu soluții și cel mai îndreptățit este Roubini.

ADVERTISEMENT

Americanul poate intui și aplica oportunitățile pe care le aduce o  asemenea pandemie. Cel mai mare economist al lumii, profetul crizei din 2008,  Nouriel Roubini nu a ezitat și în cadrul interviului acordat pentru Observator, a punctat oportunitățile României.

Așadar, astăzi și mâine, la Observator, de la ora 19.00, cu Alessandra Stoicescu, aflați rețeta pentru succesul românesc.

Vă reamintim că jurnalista a lansat o serie de interviuri pentru Observator cu cei mai importanți oameni ai momentului la nivel global, persoane care vin cu soluții pentru România în această criză de o complexitate nemaiîntâlnită.

Cel care a deschis șirul exclusivităților a fost Yuval Harari, renumitul istoric, profesor și scriitor israelian explicând într-un ton pozitiv faptul că avem toate pârghiile de a gestiona această pandemie, spre deosebire de situații asemănătoare din alte perioade istorice. Interviul cu Harari îl puteți revedea pe www.observatornews.ro .

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: