News

INTERVIU Diego Fabbrini: ”Cred că vom fi în play-off. Mi-am dorit enorm să vin la Dinamo”. EXCLUSIV

22.08.2019 | 20:16
INTERVIU Diego Fabbrini: ”Cred că vom fi în play-off. Mi-am dorit enorm să vin la Dinamo”. EXCLUSIV

Diego Fabbrini a ajuns aseară în România, a efectuat în această dimineață vizita medicală la INMS și va semna un contract pe 3 ani cu Dinamo. Mijlocașul italian de 29 de ani a mărturisit într-un interviu exclusiv pentru FANATIK care sunt obiectivele sale cu formația din Ștefan cel Mare, că se bucură că va juca în sfârșit cu Mattia Montini și abia așteaptă să se revadă cu Gabriel Tamaș, fostul său coleg.

Interviu Diego Fabbrini: de ce a plecat de la Sofia: “Familia mea nu se simţea bine acolo!”

Cum vezi tu această nouă experiență pentru tine în România?

-Cred că va fi foarte bună pentru mine și pentru familia mea, mi-am dorit enorm să vin la Dinamo. Nu sunt de spus prea multe, cunosc deja țara voastră, Bucureștiul este un oraș frumos, mult mai mare decât Botoșaniul, cred că ne vom adapta imediat aici. Abia aștept să ajung la antrenamentul lui Dinamo și să-mi cunosc toți colegii.

De ce nu ai rămas la CSKA Sofia?

-Nu am avut probleme la echipă, dar nu m-am simțit eu pe deplin fericit la Sofia. Pentru mine contează și ca familia mea să se simtă bine în locul unde merg și sunt sigur că aici va fi mult mai bine pentru noi.

Mattia Montini ți-a transmis ieri un mesaj, ți-a spus să lași tot și să vii cât mai repede la Dinamo. Ce spui despre asta?

-Da, am văzut. Mattia este prietenul meu, este și normal să fie așa, am fost amândoi în acest campionat, contează mult pentru mine că voi avea doi italieni în echipă. Am vorbit ieri cu el, am vorbit și acum trei zile, el mi-a spus că mă așteaptă cu brațele deschise la Dinamo, abia aștept să ne vedem.

Când va debuta pentru Dinamo

Sincer, tu crezi că Dinamo va fi în play-off în acest sezon?

-Da, eu așa sper. Mai sunt atâtea partide de jucat și eu cred că la finalul sezonului regulat vom fi în play-off. Pot juca încă de la meciul cu Hermannstadt de luni, acum rămâne de văzut dacă mă va băga antrenorul. Eu număr orele până voi fi pe teren în Ștefan cel Mare și tot ce pot să promit e că voi face totul, împreună cu noii mei colegi, să ducem Dinamo cât mai sus.

Tu știi pe ce loc e Dinamo?

-Da, știu că suntem pe ultimul loc și că echipa nu traversează o perioadă prea bună, dar cred că echipa este bună, doar pasa este proastă, eu sunt optimist și sunt sigur că lucrurile se vor așeza pe un făgaș normal pentru Dinamo și că vom recupera punctele pierdute în primele 6 etape. Mai sunt multe partide de jucat până la finalul sezonului regulat, avem timp.

Obișnuiai să marchezi contra lui Dinamo când erai la Botoșani. Cum era pentru tine să joci contra ”câinilor”?

-La fel ca orice altă partidă, eu mereu când sunt la o echipă îmi doresc să înving, nu contează adversarul. Acum sunt concentrat asupra acestei noi experiențe și voi da totul pentru Dinamo, de asta pot să vă asigur.

Cum crezi că va fi să joci în fața fanilor lui Dinamo?

-Știu că sunt una dintre cele mai importante galerii din România, sunt mereu prezenți alături de echipă. Este foarte bine să ai asemenea suporteri în tribune și știu că este important să reușești să-i mulțumești.

Cine l-a adus la Dinamo

Cu Tamaș, fostul tău coleg, ai mai vorbit? Și el a fost în trecut la Dinamo…

-Da, știu. Dar n-am mai vorbit de foarte mult timp cu el. Știu că s-a întors în România, la Astra Giurgiu. Va fi frumos să mă întâlnesc cu el după atâta timp, am fost prieteni când am jucat împreună, acum însă îmi doresc să înving când voi juca contra lui.

Ai un obiectiv la Dinamo în acest sezon?

-Nu neapărat. Important este să mă antrenez bine, să joc și să începem să câștigăm meciuri pentru că doar așa vom reuși să îndeplinim atât obiectivele personale, cât și pe cele ale clubului.

Cine te-a convins să vii la Dinamo?

-Nimeni. A fost alegerea mea personală. Eu mi-am dorit să vin aici. N-am avut nicio ofertă de la Botoșani. Patronul de acolo poate a zis în presă că mă vrea înapoi, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă. Dar ceea ce pot să spun este că am avut o perioadă foarte frumoasă acolo, a fost unul dintre cei mai buni ani din viața mea. Marius Croitoru va rămâne prietenul meu mereu, dar eu acum mi-am dorit să ajung aici.

Ai un mesaj pentru fanii dinamoviști?

-Să fie siguri că abia aștept să joc cu ei în tribune. Că număr orele și zilele până când voi debuta la Dinamo și sper să o fac cât mai bine și să fie mulțumiți de mine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri