Fotbal intern

Super interviu: “TRANSFER la Dinamo? Vreau un trofeu cu CS U!”

Andrei Dumitraş este unul dintre jucătorii celor de la CS U Craiova care au pus umărul la umilinţa formaţiei din Ştefan cel Mare. Oltenii au învins pe "Extensiv" la scor de neprezentare trupa...
29.10.2015 | 13:15
Super interviu TRANSFER la Dinamo Vreau un trofeu cu CS U

Andrei Dumitraş este unul dintre jucătorii celor de la CS U Craiova care au pus umărul la umilinţa formaţiei din Ştefan cel Mare. Oltenii au învins pe “Extensiv” la scor de neprezentare trupa lui Mircea Rednic, iar acum speră să pot bate şi liderul Astra. Fundaşul celor de la CS U vorbeşte pentru FANATIK.RO despre obiectivele sale, şansa de a ajunge la naţională, acolo unde sînt probleme pe postul său, de fundaş dreapta, precum şi despre meciul cu Dinamo, echipă care este interesată de serviciile sale, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate ( vezi detalii aici).

– Cum se simte acum, la rece, victoria cu Dinamo?

– A fost o victorie foarte frumoasă! Orice jucător îşi doreşte să bată Dinamo, dă bine în C.V.-ul oricui un asemenea joc. Mai ales în Oltenia, aici unde există o rivalitate incredibilă cu Dinamo. Au venit foarte bine cele trei pucnte, sîntem pe loc de play-off acum şi acest lucru ne ajută foarte mult.

– Care este diferenţa dintre Craiova din tur, cea care pierdea cu Dinamo, şi cea de acum?

În tur, chiar dacă am pierdut, Craiova nu a făcut deloc un joc rău. Atunci, cel mai echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate, dar aşa a fost să fie. Acum am reuşit să ne mobilizăm, atmosfera frumoasă şi suporterii ne-au ajutat mult.

“Vreau un trofeu cu CS U Craiova!”

– Cei de la Dinamo sînt interesaţi de serviciile tale, din iarnă. Ce ar însemna un transfer la Dinamo pentru tine? 

– Momentan sînt la Craiova, mai am 3 ani de contract aici şi nu mă gîndesc să plec, cel puţin pînă nu reuşim să ne îndeplinim un obiectiv important, adică să cucerim un trofeu.

– Cum este să fii folosit drept imporvizaţie, fie fundaş central, fie mijlocaş la închidere? 

– Sînt fotbalist profesionist şi joc oriunde domnul antrenor îmi cere. Dacă o fac mai bine sau mai rău, asta depinde doar de mine.

– A rămas acel 1% de trecut stelist care se bucură pentru înfrângerea suferită de Dinamo? 

– Steaua este un capitol trecut din viaţa mea, nu a fost o perioadă bună pentru mine. Dar pentru victoria obţinută în faţa celor de la Dinamo nu mă bucur ca şi stelist, ci ca un jucător al Craiovei.

“Nu ne interesează ce face ASA!”

– Care crezi că sînt şansele să prindeţi play-off-ul?

– Şansele sînt reale, sîntem pe locul 6 acum. Depinde doar de noi în momnentul de faţă, să avem evoluţii bune şi să cîştigăm cît mai multe meciuri, totul stă la mîna noastră.

– Crezi că este corect modul în care arată acum clasamentul, cu ASA Târgu Mureş în afara echipelor calificate în play-off?

– Sincer, nici nu mă interesează ce face ASA sau alte echipe. Eu sînt concentrat la ce se întîmplă la noi la echipă, iar noi trebuie să ne facem treaba cît mai bine.

“Vreau la naţională! Ar fi ultima şansă!”

– În ce măsură te gîndeşti la naţională, avînd în vedere că pe postul tău sînt probleme?

– Aş fi ipocrit să spun că nu mă gîndesc la echipa naţională, orice jucător are lucrul acesta în minte şi se gîndeşte la această şansă, care pentru mine ar fi unică. Dar trebuie să şi joci şi, mai apoi, s-o faci şi bine, abia după aceea intri în atenţia selecţionerului.

– Jucătorii Astrei vor veni obosiţi după meciul de Cupă, va fi un avantaj să obţineţi victoria?

– Astra are jucători valoroşi, nu cred că un meci de Cupă îi poate slăbi cumva. Dar noi sîntem încrezători, avem moral bun şi ne vom lupta pentru cele trei puncte puse în joc.

27 de ani are jucătorul Craiovei

350.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului

Tags: