ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Secretul S1monei, dezvăluit după 20 de ani: “Am martori!”

Expertul FANATIK.RO în tenis, Dragoş Suciu, a stat de vorbă mai bine de o oră cu Stere Halep. Tatăl liderului mondial WTA dezvăluie, în exclusivitate, ce s-a întâmplat în urmă cu 20 ani, momentul care a produs declic-ul ce a dus la ascensiunea S1monei în tenisul mondial, cum a fost copilăria ei, greutăţile întâmpinate de-a lungul anilor, adevărul despre "banii primiţi de la Hagi", câte Grand Slamuri va câştiga numărul 1 WTA şi ce planuri are Simona după ce se lasă de tenis! Totul, într-un interviu eveniment, acordat în exclusivitate pentru cititorii FANATIK.RO
Autor: George Heisu | 13.12.2017 | 18:30
Secretul S1monei, dezvăluit după 20 de ani:

Tatăl Simonei Halep a simţit că fiica sa poate deveni o mare campioană încă de când aceasta avea 6 ani şi a reuşit să câştige primul său turneu – VEZI DETALII AICI. “Sunt amintiri foarte frumoase pe care le păstrez de atunci. Poate că acela a fost declicul. Ne-am mobilizat mai intens după acel trofeu, pentru a face tenis în continuare”, a afirmat Stere Halep.

ADVERTISEMENT

Actulalul număr 1 mondial nu s-a oprit la acel titlu şi a continuat să obţină performanţe pe bandă rulantă. A fost momentul în care şi Stere Halep a început să creadă în steaua fiicei sale, anticipând o carieră de senzaţie.  “Când Simona a început să câştige la 6-7-8 ani, începuse deja să joace un tenis mai bun calitativ, şi vă spun sincer, ăsta a fost secretul să mergem mereu numai înainte. De atunci eu am simţit că va ajunge numărul 1 mondial. Am şi martori în această privinţă, nu a fost o glumă când am spus-o, acum 20 ani! Şi uite că nu m-am înşelat!”, a mai spus Halep senior.

Simona, întâlnire de zile mari cu Hagi

Un moment important în viaţa Simonei a fost şi întâlnirea cu “Regele” Hagi, alături de care a făcut o poză pentru posteritate. “Simona avea 9 ani şi fusese la antrenament. Hagi doar ce se retrăsese din fotbal şi, fiind mare pasionat de tenis, mergea deseori pentru a-şi păstra condiţia fizică. Într-o bună zi, Simona a venit într-o suflare acasă, emoţionată şi mi-a zis: “Tati, ştii cu cine m-am întâlnit la teren? Cu Gheorghe Hagi!” Am vorbit cu Gică, iar acesta a făcut poza cu mare drag. Şi a rămas o poză de istorie pentru sportul românesc”, declară, mândru, Stere Halep.

ADVERTISEMENT

Declicul definitiv al carierei Simonei s-a petrecut în anul 2008, atunci când aceasta a reuşit să câştige turneul de la Roland Garros la juniori. “Este cel mai greu moment în tenis, pentru un jucător român: trecerea de la juniori la seniori. Este cu totul altceva. Şi foarte mulţi sportivi se pierd aici, deoarece în România e forţat excesiv junioratul. La seniori ajung deja obosiţi şi nu mai fac faţă cerinţelor”, a încheiat tatăl actualului număr 1 mondial.

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de  Pariuri Sportive Ponturi Pariuri Bilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii  Biletul Zilei.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!