Exclusiv. Mititelu, interviu eveniment, episodul 2. Cheia Liviu Dragnea

adrian mititelu, interviu exclusiv, universitatea craiova, liviu dragnea, olguta vasilescu

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.

În prima parte a discuţiei cu FANATIK.RO, Adrian Mititelu a vorbit despre momentele dificile traversate după pierderea procesului cu FRF, despre întâlnirea între patru ochi cu Mihai Rotaru (vezi detalii) şi promisiunea nerespectată a acestuia, dar şi despre situaţia sa financiară. Mititelu dezvăluie în partea a doua culisele dezafilierii sale din 2011 şi implicarea politicului în fotbalul românesc, insistând pe "cheia Liviu Dragnea".

Care este rolul fostului primar, Olguţa Vasilescu în tot ce s-a întâmplat cu CS U Craiova?

- În martie, aprilie 2013, Olguţa m-a chemat la ea, la birou. „Vino repede!” Dar nu mi-a spus de ce. Când m-am dus acolo era Marius Tucă în birou. Şi mi-au spus aşa, textual: „Cedează echipa că nu ai nicio şansă să mai faci fotbal vreodată în România”. Nu chiar cu aceste cuvinte. I-am spus: „Marius, nu se poate, cum adică?”. „Îţi dăm 49%”. Auziţi? Îmi dădeau la clubul meu 49% din acţiuni!

„L-au pus pe Tucă să mă sperie puţin. Credeam că e ultima intimidare de la Bucureşti”

Marius Tucă şi cu cine făceau oferta asta?

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663