Sport

Steaua Armatei sau FCSB? “Fripturişti care aşteaptă să mănânce ceva”

Interviu exclusiv cu Adrian Mititelu despre războiul Craiovei, CS U – FC U. Viaţa sa dusă la extrem, de la cutremurul din 2011 până acum, legături politice, episoade secrete, culise formidabile, acuze fără precedent.
06.12.2017 | 16:00
Steaua Armatei sau FCSB Fripturisti care asteapta sa manance ceva
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a vorbit într-un interviu exclusiv acordat pentru FANATIK.RO despre intenţiile sale de viitor în ceea ce priveşte FC Universitatea, dar şi despre FCSB şi Steaua Armatei. – Vezi detalii aici

Dacă Gigi Becali a pierdut sigla, Adrian Mititelu a rămas recent, în instanţă, fără numele echipei. Cu toate acestea, pentru omul de afaceri oltean lucrurile sunt clare în privinţa palmaresurilor celor două grupări. Aşadar, e clar pentru Mititelu: Steaua e FCSB-ul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Care Steaua Armatei? Steaua Armatei e un club nou apărut în 2017. Nu are niciun trecut. Clubul acela care s-a înfiinţat în 1947 prin decret regal şi-a continuat activitatea şi o face şi acum prin FCSB-ul lui Becali! Continuitatea unui club nu poate nimeni să o ia. Nu se poate vinde! Ar fi absurd! Cum au venit cu această nebunie cei de la CSU, că ei continuă activitatea unui club din 1991! O aberaţie! Cum să continui activitatea unui club care în 1991 şi-a încetat activitatea? Pe 1 februarie 1991 a încetat activitatea clubului de fotbal în cadrul CS Universitatea din Craiova, iar secţia de fotbal s-a transformat în FC Universitatea Craiova, care a mers mai departe. În 1991 acelaşi lot de jucători, acelaşi staff au continuat activitatea!”, afirmă Adrian Mititelu.

“În trei ani, jucăm în Liga 1”

Acesta este convins că, în doar trei ani, FC Universitatea va juca pe prima scenă a fotbalului românesc. “De acum în trei ani, o să putem face un interviu înaintea unui meci de-al nostru în liga 1!”, spune Mititelu, care are planuri mari cu actuala sa echipă şi ştie pe ce se bazează.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri anticipează că şi Steaua Armatei ar putea avea o ascensiune asemănătoare, dar aceasta va avea ca fundament dorinţa unor “funcţionari fripturişti” de acolo de a prinde şi ei un os de ros. “Sunt convins că şi Steaua Armatei va ajunge în Liga 1, pentru că în jurul acestor branduri sunt o groază de funcţionari, de fripturişti care aşteaptă să mănânce ceva. Uitaţi, Talpan a ieşit în faţă pentru că a fost entuziasmat de nebunia cu care l-au propulsat suporterii de la Peluza Sud. Au vrut să facă ei ceva împotriva lui Becali şi au reuşit să stârnească la CS al Armatei nebunia de a crea o altă echipă care să fie, vezi Doamne!, continuatoarea aceleia din 1986! Ceea ce este fals!”, a mai precizat Mititelu.