Fotbal intern

Mega-interviu EXCLUSIV cu Mircea Rednic! FANATIK a vorbit cu antrenorul lui Dinamo în cantonamentul din Antalya! Video SAVUROS!

Megainterviu EXCLUSIV cu Mircea Rednic FANATIK a vorbit cu antrenorul lui Dinamo in cantonamentul din Antalya Video SAVUROS
ADVERTISEMENT

FANATIK a vorbit în EXCLUSIVITATE cu Mircea Rednic în cantonamentul din Antalya! Cele mai tari declaraţii ale antrenorului de la Dinamo sunt AICI. Reporterii noştri aflaţi în Turcia au discutat cu tehnicianul “câinilor” despre situaţia de la echipă din acest moment, Mircea Lucescu, Ladislau Boloni şi despre multe alte subiecte arzătoare pentru fanii alb-roşiilor. Un interviu complet şi savuros cu un Mircea Rednic în formă maximă!

Ce părere aveți despre transferurile pe care le-ați făcut până acum la Dinamo?

– Sunt mulțumit. Bine, acum trebuie să îi și văd la joc. În afară de portar, cei care au venit aici, informațiile care sunt și i-am și văzut, pe unii îi și știu din campionatul Belgiei, sunt jucători care mai mult ca sigur se vor adapta la campionatul nostru. De aia i-am și ales.

ADVERTISEMENT

Spuneți-ne puțin despre Sean McDermott.

– Aveam două posibilități: un portar cu experiență de la Livorno, care avea vreo 150 de meciuri și McDermott. A avut de spus și antrenorul cu portarii. Și mie mi-a plăcut. Îmi plac genul de portari care au și joc bun de picior, nu sunt foarte înalți, au și reflexe. Cred că se pretează pe campionatul nostru. În opinia mea, cel mai bun portar din Liga 1 e Pigliacelli, de la Craiova. McDermott are aceleași calități și la sfârșit am ales, chiar dacă era mai scump. Am zis hai să facem sacrificii. A și jucat acolo, e și echipa națională, are și vârsta 25 față de 35 de ani și până la urmă am ales această decizie.

Dilema lui Mircea Rednic: „Au ajuns fundașii mai greu de găsit decât atacanții”

Aliji, Mustoe. Ambii fundași stânga?

– Sunt mulțumit de ei. Unul dintre ei e mai tehnic, celălalt e mai agresiv, mai pe stilul britanic. Aliji e și mai rafinat. Puteam renunța la el, dar am auzit că a și fost chemat la echipa națională și am zis să îi mai dau o șansă. Văd că a înțeles și sper să înțeleagă șansa pe care o are. Și când o să aibă șanse sper să demonstreze că e mai bun decât Jordan.

ADVERTISEMENT

„Dacă aveam șansa să intrăm în play-off, riscam cu fundași de 20.000 de euro pe lună”

În zona centrală văd că încă aveți probleme…

– Da, sunt probleme. Știam de la început. Chiar mă gândeam, au ajuns fundașii să fie așa de greu de găsit. Atacanții sunt o groază, dar fundași buni și liberi nu am găsit. Am avut multe opțiuni de fundași care veneau sub formă de împrumut. Dar am vorbit cu David și am zis să nu îi luăm, că nu puteam să îi ținem din vară. Veneau de la salarii de 20.000 de euro pe lună… Dacă aveam șansa să intrăm în play-off, aș fi riscat și luam un fundaș central sub formă de împrumut. Așa, cum avem șanse puține, am zis să căutăm liberi de contract. Oricum, vom trage la playoff până când nu vom mai avea șanse.

Ați spus că mai vin doi fundași centrali și un fundaș dreapta. Italianul Gonnelli este printre opțiuni?

ADVERTISEMENT

– Da, este printre ei. Își dorește foarte mult. Știu că a avut o accidentare acolo și joacă acum… dar e șansa lui și înțeleg de ce nu vrea să mai plece. Oricum, pentru ei Dinamo a rămas un nume, în ciuda situației din clasament. Fundașului central i-am cumpărat bilet, este jucător de națională. Fundașul dreapta e de la Academia lui Standard. E în lotul echipei sale, dar nu a jucat prea mult. Oricum va veni aici pregătit.

„Pe Jaadi îl cam fură jocul. I-am zis să nu vină să creadă că e mare jucător”

Filip, N’Diaye, în zona mijlocașului defensiv?

– Doi jucători cu calități diferite. Filip e mai defensiv, că aveam nevoie, pentru că Gomelt, Cooper, Nistor nu sunt jucători care să facă treabă în apărare.

ADVERTISEMENT

Jaadi are un CV bun, pare genul care ar putea face diferența.

– Problema lui e de disciplină tactică. De aia nici nu s-a încadrat la Antwerp. Nici eu nu sunt foarte deschis că na, suntem alte generații. Dar e un jucător care poate face diferența 1 versus 1. Îl mai fură jocul, mai și exagerează cu un dribling, dar discuțiile mele cu el au fost clare. Să nu vină să creadă că e mare jucător, că nu a demonstrat nimic. Aici are șansa și calitățile să demonstreze.

Cristovao? E un atacant mai diferit față de Montini?

– Da. Mie îmi place. E un atacant mai fix, puternic, bun la jocul aerian, prezent în fața porții și chiar mi l-am dorit foarte mult.

Mircea Rednic a vorbit despre salariile de la Dinamo: „În afară de Nistor, toți sunt sub 7.000”

Vă deranjează că sunt foarte mulți oameni care își dau cu părerea despre Dinamo și despre transferurile pe care le faceți…

– Mă deranjează că sunt mulți care au fost la Dinamo și spun că sunt dinamoviști și vor binele clubului Dinamo. De a vorbi e ușor, toată lumea vorbește. Am văzut că și Ionuț Lupescu și-a dat cu părerea. Îi respect cariera de jucător și conducător și poate să vorbească, dar trebuie să facă mai multe. Inclusiv dacă vor să se implice, au deschis din partea noastră. Mulți spun că vor să vină, dar vor salarii. Uitați-vă la mine, am renunțat la salariu, am mai și dat bani de la mine. În 2006, când am venit în vară și am luat titlul, am schimbat vreo 18 jucători. Și la Rapid am schimbat vreo 14 jucători. E ceva normal. Îți pui întrebări dacă antrenorul a plecat și tot nu există performanță. Plus că raportul între calitate și preț nu merita.

Care este media salarială la Dinamo? Că au plecat niște jucători cu salarii mari.

– În afară de Nistor, toți ceilalți au sub 7.000 de euro. Ar mai fi Katsikas și Pesic.

Vă deranjează jucătorii cărora când le spuneți că nu mai contați pe ei, insistă să rămână?

– Mă deranjează, dar ce să le fac. Eu nu am fost așa, dar nu pot să îi compar cu mine. Mă pun însă în situația lor. Financiar nu au avut niciodată salariile astea. Tu ai pleca dacă ai luat un asemenea salariu? Nu ai pleca. Dar dacă ți s-au oferit condiții, oferă și tu la schimb. Ei nu au oferit, cu trei antrenori, Bratu, Niculescu și cu mine. Eu nu cred că cineva mă poate acuza, deși se leagă cu faptul că fiică mea e impresară. Sunt jucători care vin gratis, au salarii până în 6-7.000. Se iau comisioane mici și foarte mici.

Cum cumpără Mircea Rednic jucători: „Luana e intermediarul între club și impresari”

Spuneți-ne două lucruri. În primul rând apropo de comisioane. Dumneavoastră lucrați cu Luana, fiica dvs. Aveți și alți impresari cu care lucrați?

– Asta e problema principală. Luana e intermediarul meu cu alți impresari. Toți deștepții nu înțeleg și toți specialiștii care vorbesc de comisioane. Toți jucătorii care au venit aici, au venit cu doi impresari. În primul rând mă întreabă „Mircea, de ce jucători ai nevoie?” Eu însă întotdeauna le spun ce buget am, să nu îmi propună vreunul de la Real Madrid. Ei vin cu 6-7 propuneri și apoi mă uit câteodată singur, câteodată cu fiică-mea și spun „pe ăștia în vreau”.

Cum e să urmăriți jucători cu fiica dvs?

– Eu întotdeauna când mă uit la jucători spun că ăsta nu are joc de cap, ăsta nu știe cu mingea, că mi se pare lent și ea stă cu mine și își dă și ea cu părerea, normal, dar eu iau decizia finală. Ea apoi doar preia, ca să nu mai stau eu să discut cu impresarii, că unul vreo 200-300-400. Și în momentul în care se stabilește totul cu impresarii, Luana îl sună pe David sau pe Bogdan și atunci se cumpără bilete și vin jucătorii. Deci nu se schimbă nimic. Și comisioanele se discută înainte și nu cred că a depășit vreun comision 5.000 de euro.

Împrumutul acela despre care s-a vorbit a fost doar pentru cantonament, a fost o sumă mai mare de 200.000 de euro. Ați dori să primiți acțiuni de la club?

– Nu, nu e vorba de așa ceva. A fost un moment delicat în care clubul era în incapacitate de plată. Au avut de câștigat și jucătorii. Sunt sigur că se găsea o soluție dacă nu dădeam eu bani.

La salariu de ce ați renunțat?

– Am renunțat pentru că am vrut să aduc jucători.

Ce spune Mircea Rednic despre posibilitatea de a cumpăra Dinamo: „Mi-aș permite chiar și singur!”

Adică din banii dvs s-au făcut transferuri…

– Da și chiar nu îmi pare rău. Unii vorbesc… e ușor de vorbit. Să vedem dacă cei care vorbesc ar veni să spună „dacă tot am ajuns mare fotbalist la Dinamo, le dăm împrumut, să facă un buget, să aducem jucători de 10-15 mii de euro”.

Când cumpărați Dinamo?

– În momentul în care situația va fi lămurită 100% din punct de vedere juridic atunci putem să discutăm. Nu pot să spun amănunte. Dar Negoiță vrea să vândă.

El mai e aproape de echipă?

– A fost aproape de echipă din toate punctele de vedere. I s-a dat putere antrenorului și i s-a dat și un buget suplimentar. Rezultatele nu au fost și atunci el a zis că nu mai pune bani. „Vorbim la vară”.

Care ar fi suma pentru care ar vinde Dinamo?

– Ar trebui să îl întrebați pe el. Eu mi-aș permite să cumpăr Dinamo, chiar și singur, dar singur e mai greu.

Ați spus că aveți un prieten belgian cu care vreți să cumpărați Dinamo. Ne puteți spune numele?

– Nu, nu pot să îl spun, el a și cumpărat o echipă din Liga 2 a Belgiei. Vorbim când se va clarifica situația.

Să ne întoarcem puțin la marii dinamoviști care v-au atacat în ultima perioadă. A fost Cornel Dinu care a spus că nu înțelege de ce a fost dat Hanca, pentru că a fost un mic șantaj din partea jucătorului…

– Din moment ce jucătorul nu mai vrea să facă parte aici. La fel și cu Salomao. Nu avea rost să venim cu oferte pentru că l-am băgat la un meci, mi-am dat seama că nu se implică și mi-am zis că nu are rost să riște o accidentare. Sper doar că până la finalul perioadei de transferuri să își găsească o echipă care să îl cumpere.

Cum a primit săgețile lui Mircea Lucescu: „Nu trebuia să mă facă strâmb. Nu vreau să spun cum îl numește lumea pe el!”

Care este situația cu Mircea Lucescu, pentru că a fost așa o chestie venită din senin, când a spus că „dintre toți foștii mei elevi doar Mircea nu mă sună”.

– Asta m-a deranjat mai mult. Nu mai zic că a fost publicat interviul cu două ore înainte de Anul Nou. Au avut grijă să îmi strice Revelionul. Asta nu înseamnă că nu îl respect sau nu îl apreciez pentru ceea ce face. Am motivele mele, dar nu vreau să vorbesc despre asta. OK, poți să spui ce vrei, dar să spui de „strâmb” ceva. Eu nu am fost strâmb cu el, din contră. Cei care am fost la Hunedoara am făcut atâtea sacrificii să nu îl dezamăgim. Prin felul nostru, comportamentul nostru, evoluțiile noastre și el a avut foarte multe de câștigat.

Credeți că se trage de la faptul că dvs v-ați mai împuns cu Răzvan Lucescu când erați amândoi în Liga 1?

– A fost în anul când am câștigat campionatul. Când el era Rapid. Era normal. El a spus niște lucruri, eu am spus niște lucruri, dar nea Mircea nu s-a băgat între discuțiile pe care le-am avut cu Răzvan. Eu îl respect pe Răzvan, îl felicit pentru ceea ce face în Grecia, pentru că e vorba și de imaginea noastră în străinătate.

Poate l-a deranjat că i-ați spus că e „băiatul lui tata”.

– Cum eu îmi iubesc copiii și el își iubește copiii. Dar eu niciodată nu am comentat de rău de el, dar asta nu înseamnă că dacă îi dau un telefon, țin mai mult la el sau nu. Și el are problemele lui, eu poate am vrut ca prin deciziile pe care le-am luat… nu vreau să îi cer un sfat lui Lucescu, pentru că el nu știe problemele pe care le am eu. Chiar în ultima perioadă la Rapid am fost mai mult antrenor decât jucător, după ce a plecat el.

Ce v-a deranjat cel mai mult?

– M-a deranjat chestia cu „Strâmbul”, că și eu pot să îi zic cum îi zicea lumea lui. M-a mai deranjat chestia cu „pe mine m-a ajutat cel mai mult”. Lumea trebuie să știe, eu când am ajuns la Hunedoara, eram calificați la echipa națională de juniori. Plus că jucasem și la echipa mai mare, 60-61. Deci eu am fost doi ani la rând titular la naționalele de junior, dar Andone nu a fost, Gabor nu a fost, Klein nu a fost și nici Mateuț. Eu nu am fost format de Mircea Rednic, eu veneam de la Luceafărul deja format, titular la echipa națională de juniori. De altfel, la performanțe și la prezențe la echipa de juniori, am fost în echipa lumii, alături de Messi sau Maradona. Puteți să verificați. Deci nu am fost un jucător care a fost adus din curtea de fotbal a lui Hunedoara și m-a format. M-a învățat multe lucruri, am trecut la alt nivel, dar aveam abc-ul fotbalului. Și aveam ofertă de la FC Argeș Pitești. Era Halagian antrenor.

Și de ce nu ați mers?

– Pentru că sunt ardelean și taică-miu nu ar fi acceptat să stau departe de ei. Nici eu de ei. A fost vorba de un schimb. Cei de la FC Argeș aveau doi portari foarte buni atunci, de echipa națională: Cristian și Speriatu. Cei de la FC Argeș voiau să dea drumul la un portar. Hunedoara l-a vrut pe Speriatu. FC Argeș a cerut o sumă de bani, plus Mircea Rednic și pentru că nea Cornel Drăgușin, care era antrenor la echipa națională de tineret, m-a propus acolo. Dinamo și FC Argeș erau în Divizia A, Hunedoara în Divizia B.

Mircea Rednic, totul despre FCSB! Ce spune despre Becali şi despre numirea lui Teja. Antrenorul lui Dinamo, în formă maximă! Totul despre Dinamo, Simona Halep şi FCSB –https://goo.gl/8U8WRi

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 21. Januar 2019

Răspuns și pentru Șumudică: „A zis de fiică-mea și i-am răspuns că nu rămân dator”

Un alt prieten de-ai dvs…

– Maaamă, m-ați omorât cu ei.

E vorba de Marius Șumudică.

– Nu mă interesează.

Păreți un pic mâhnit.

– Păi ce am zis la o televiziune nu a fost deloc cu răutate. Am zis că e bine dacă i s-a făcut rău și după 10 minute a putut da un interviu. A mai fost chestia cu bugetul… El se plânge? Eu nu avut un euro la Al-Faisaly, el a avut câteva milioane bune, a și dat vreo 2 pe Constantin Budescu. Nu am zis-o deloc cu răutate. Apoi el a început să se atace, a zis de fiică-mea și m-a deranjat și eu i-am răspuns pentru că nu rămân dator.

De ce a refuzat FCSB și pe Gigi Becali și ce spune despre Teja: „Sper să fie acolo și anul viitor”

Ați avut un conflict și cu Meme Stoica?

– Nu a fost conflict, dar m-a deranjat. El a avut o relație deplasată. A comparat performanțele mele ca antrenor cu performanțele „Bizonului”. M-a deranjat… El care e un tip calculat a greșit aici. Echipele pentru care a jucat Bizonul nu se compară cu echipele pe care le-am antrenat eu.

De ce nu ați ajuns niciodată la Steaua?

– Nu aveam cum să ajung la Steaua. Discuții au mai fost. Chiar la Horia Ivanovici eram în emisiune când i-am spus clar că e o chestie de suporteri. Oricum, nu se pune problema ca eu să ajung acolo și el are de unde să aleagă antrenori. Nu trebuie să îmi propună mie să vin la Steaua.

Dar ați vorbit vreodată cu el, căci spre exemplu Ioan Andone îi mai dă sfaturi…

– Eu nu i-am propus niciodată jucători, pentru că eu nu am niciun interes ca ei să facă performanță.

Teja cum vi se pare. A ales bine Gigi Becali cu Teja?

– Eu am lucrat cu el foarte mulți ani. L-am luat ca preparator, apoi a avansat ca antrenor. E un om care se implică în antrenamente. Chiar în ultima perioadă îmi propunea antrenamente și de multe ori erau antrenamente interesante. Are deja o experiență, ceea ce e un lucru bun. Are și experiențe mai puțin reușite. El trebuie să înțeleagă că la Gaz Metan e diferit față de Dinamo și Steaua. Singura lui șansă este să aiba rezultate. Dacă nu are, o să îi fie foarte greu să rămână la Steaua. Mult mai greu decât i-a fost la Dinamo.

O să vă întâlniți cu el într-un Steaua – Dinamo?

– Îmi doresc foarte mult. Dacă nu sezonul ăsta, sezonul viitor. Eu rămân sigur. El o să rămână dacă are rezultate. Plus că sunt din aceeași familie și se înțelege bine cu Gigi.

Merită Stoian 30.000 de euro pe lună? Ce a răspuns Rednic

Cum vedeți transferurile lui Stoian și lui Matei?

– Nu vreau să le comentez. Știu că Gigi mai face comentarii sau alții mai fac comentarii despre jucătorii care vin aici. Ai mei sunt scanați și de la unghii, cu toate bolile pe care le-au avut. De ei nu se spune că aduc jucători accidentați, de noi da. Dar chiar mă bucur că îmi ajută medicul să afle ce accidentări a avut.

Merită jucătorii de Liga 1 să fie plătiți cu 30.000 de euro pe lună? Plătiți vreo cinci jucători de banii ăștia.

– Mi se pare o sumă mare. Dacă obiectivul Stelei este campionat și cupă, la noi obiectiv a fost intrarea în play-off și evident că au dat mai mulți bani. Dar, în ciuda bugetului, nu m-au impresionat nici Steaua, nici CFR-ul. Nu e imposibil să te bați cu ei.

Cine se luptă la titlu? Ați spus Steaua și CFR, Craiova și Viitorul se pot băga în lupta asta?

– Și Craiova sigur. Deci eu zic că CFR, Steaua și Craiova. La Viitorul Gică a fost foarte clar. El pregătește echipa asta ca să vândă. Nu a vorbit de performanțe. A reușit să câștige campionatul pentru că ceilalți nu au fost constanți. Gică mereu joacă să câștige, dar are mulți jucători tineri… Contează experiența. Uitați-vă la CFR. Dau un gol și apoi apără poarta. E clar că îi interesează rezultatul.

„Loți e un tip direct. Asta crede despre Hagi, Halep, Năstase. Loți nici în Belgia nu e un antrenor prea iubit”

Vă place Ianis Hagi?

– Îmi place.

L-ați ciupit un pic după ultimul meci…

– L-am ciupit pentru că m-a deranjat că eu știu cum era Gică. La calitățile pe care el, la fiecare contact era pe jos, cerea o lovitură liberă. Și nu se face așa pentru că eu știu cum e în străinătate.

E pregătit să plece în străinătate?

– Asta nu știu. Doar Gică știe, dar are calități.

Dar poate să îl întreacă pe tatăl său?

– Are potențial, dar nu cred că îl poate depăși. Poate să ajungă jucător foarte bun, dar nu la nivelul lui Gică.

E Gică Hagi jucător de talie mondială? Pentru că Loți Boloni a avut o declarație puțin controversată.

– Asta crede Loți, nu cred că a spus-o cu răutate. Mai ales că pentru România Dobrin, Balaci sau Gică Hagi au fost jucători de excepție, care pot face diferența.

Asta crede și despre Halep și despre Ilie Năstase…

– Nu vreau să îl judec, pentru că e prietenul meu. El e un tip direct. Și eu m-am certat cu el pe tema asta. Nici în Belgia nu e un antrenor iubit, dar a avut rezultate. Asta e filosofia lui, el așa crede. Nu vreau să îl judec și nici nu e treaba mea.

Dezvăluiri despre colegul de cameră Ovidiu Sabău, angajat al Securității

Ioan Andone a spus că Neluțu Sabău era angajat la Securitate, dvs știați?

– Era angajat la Securitate. Asta pentru că era plătit mai bine. Eu eram angajat la circa 2 de poliție. Nu era informator, era colegul meu de cameră. A, că a mai făcut o informare, asta e altceva. Dar cred că s-au plictisit de ce scriam noi „am mâncat, am dormit și ne-am antrenat”.

Ce relație aveți cu Cornel Dinu? Ați vorbit cu el de când v-ați întors?

– Vorbim, vorbim aproape în fiecare seară. Tot timpul. Vorbim de echipă, l-am sunat și când am preluat Dinamo, să își dea cu părerea despre fiecare jucător. Mi-a confirmat chiar el că e implicat cu suporterii să cumpere clubul…

Obiectivul lui Mircea Rednic la Dinamo: titlul în 2020!

Deci aveți concurență.

– Nu am un concurent, pentru că dacă e o treabă serioasă care vrea ca Dinamo să meargă bine, mă alătur și eu. Fără probleme.

Faceți echipă de titlu la Dinamo acum? Care e obiectivul pentru sezonul viitor?

– Mă știți foarte bine. Câteodată mi-a ieșit, câteodată nu.  Puteam să vin să spun că nu avem echipă, că jucătorii sunt slabi, că o luăm step-by-step. Mi se pare normal să vrei titlul, pentru că ultima oară când am venit aici am terminat pe locul 3, la un punct de Astra. Apoi nu s-au mai făcut investiții pentru că nu am reușit să trecem în cupele europene, pentru că eram în insolvență.

Vorbind de viitor și de investiții, doriți să fiți antrenor la Dinamo când va fi gata noul stadion?

– Îmi doresc foarte mult, măcar un meci.

Operațiunea stadionul: „Suntem cei mai mari fraieri, cei mai mari proști!”

Cât de important e stadionul pentru Dinamo și pentru suporteri?

– Foarte mult. Și cu ceilalți dinamoviști cu care am vorbit și cu prietenul meu Roland, tocmai v-am dat prenumele, m-a întrebat de stadion. Și i-am spus care e situație. E foarte important. Eu știu ce înseamnă Dinamo Indiferent Dinamo pe ce loc e, dacă le oferi condiții bune să vadă un meci, suporterii lui Dinamo vor umple stadionul. Ei nu cer mai mult, vor să fie respectați. Vor să aibă un stadion, să aibă o echipă, să meargă în cupele europene.

Atunci haideți să o luăm cu primul pas, stadionul. Suntem cei mai mari fraieri. Dacă cei care sunt implicați: guvern, minister, cei de la Dinamo nu profită de banii care vin de la Uniunea Europeană sau de la UEFA. Suntem cei mai mari proști. Noi avem bani, dar nu facem proiecte și nu cheltuim banii. Hai că dau și eu d-astea. Nu v-ați săturat să vă bateți joc de oamenii ăștia? Ajungi să faci 6-8 ore să parcurgi 40 de kilometri de la Comarnic la Brașov! Suntem râșii lumii!

Face Rednic transferuri cu Anamaria Prodan la Dinamo? „Dacă sunt buni, de ce nu?”

Credeți că ați ajuns aici și pentru că Ionuț Negoiță a avut consilieri mai puțin inspirați? Pe celebrii „specialiști de la RIN”.

– Pe David nu l-am cunoscut și mi-am dat seama că am greșit. Toate tunurile sunt pe el și e un om care suferă și suferă pe nedrept. Negoiță a oferit sprijin total antrenorului și oamenilor din jur. Și noi trebuie să îl înțelegem pe Negoiță.

Dacă mâine Anamaria Prodan ar propune jucători la Dinamo, ați sta la discuții cu ea?

– Nu o să facă treaba asta. Încă nu s-a întâmplat. Dacă sunt jucători buni, de ce nu? Și cu Giovanni am vorbit. Îi are pe Grigore, pe Dani Popa, Ciubotariu, pe Popescu. Și când a plecat acolo, mi-a spus că are ofertă. Foarte bine pentru el. Poate acolo își va schimba mentalitatea și va deveni un jucător mai bun.

Mesaj pentru fanii lui Dinamo: „Luați măcar biletul ăla, cât o costa el”

Cum l-ați simțit pe Giovani Becali după perioada petrecută într-un loc mai puțin plăcut?

– E neschimbat. Sigur, l-a afectat. Dar e un om trecut prin toate, a luat întotdeauna viața zi cu zi. Fiecare plătește pentru ceea ce face.

Să încheiem cu un mesaj pentru fanii lui Dinamo, care și anul ăsta se vor probabil la play-off de la televizor…

– Depinde de rezultate. Matematic sunt șanse. Eu îmi doresc să câștigăm toate cele cinci meciuri. Eu pregătesc echipa oricum și pentru sezonul următor. Toate transferurile s-au făcut pe o perioadă de cel puțin un an și jumătate. Văd pe site-ul nostru toate mesajele negative, dar dacă doriți să ajutați veniți și voi în tribune. Luați măcar biletul ăla, cât o costa el. În primul rând să ajutați financiar, în al doilea rând să ajutăm că începem un nou proiect, cu un antrenor pe care ei îl doresc. O să fac tot ce depinde de mine ca Dinamo să își revină și la anul să ne batem pentru campionat.

ADVERTISEMENT