Life

Interviu exclusiv cu Nicole Cherry după ce a anunțat că este însărcinată! Cum au reacționat părinții ei când au aflat

Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată, lucru care i-a umplut de bucurie pe toți cei apropiați ei.
09.06.2021 | 16:02
Interviu exclusiv cu Nicole Cherry dupa ce a anuntat ca este insarcinata Cum au reactionat parintii ei cand au aflat
Nicole Cherry e insarcinata si asteapta sa devina mama primului ei copil
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, a anunțat că este însărcinată și, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre ce se întâmplă cu ea, acum, pe perioada sarcinii, dar și despre cum au primit cei apropiați vestea.

Nicole Cherry, mișcată de reacția părinților

Nicole Cherry a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre momentul în care a aflat că este însărcinată și reacția celor din jurul ei în momentul în care le-a dat vestea.

ADVERTISEMENT

”Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, ne-a spus, în exclusivitate, Nicole Cherry care, însă, a preferat să fie discretă cu privire la reacția iubitului ei. ”Este ceva personal și îmi doresc să rămână între mine și el”, a explicat, pentru FANATIK, Nicole Cherry.

Mai mult, ne-a explicat cântăreața, momentul în care a rămas însărcinată nu a fost unul programat, Nicole Cherry recunoscând însă că își dorea să devină mamă.

ADVERTISEMENT

”Nu cred ca exista un moment anume în care îți dorești, o perioadă exactă. Cu siguranță, toate femeile își doresc să fie mame, este un sentiment înălțător. Dar momentul nu cred că ți-l alegi. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. La mine a fost undeva la mijloc, nici programat până la ultimul detaliu, nici întâmplare”, a spus, pentru FANATIK, Nicole Cherry.

Nicole Cherry nu se gândește la nuntă

Chiar dacă și ea, și iubitul, sunt fericiți că vor deveni părinți, în acest moment, pare-se, nu se pune problema unei nunți pentru Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT

”Nu ne-am gândit încă la căsătorie. Focusul nostru este bebe, momentan”, ne-a spus Nicole Cherry, cu sinceritate.

Iar dacă despre căsătorie nu are multe de spus, când vine vorba de cariera ei, Nicole Cherry și-a făcut deja planurile, chiar dacă e însărcinată.

ADVERTISEMENT
Nicole Cherry
Nicole Cherry e decisa sa isi continue cariera si in timpul sarcinii Sursa foto: Instagram

”Lucrurile merg în continuare. Pregătesc multe melodii și videoclipuri. Am pregătit și un album în limba spaniolă. Până acum au mers foarte bine împreună partea profesională cu cea personală, cu siguranță se va întâmplă și în viitor. Pregătesc colecții noi pentru brandul meu de haine, YLLA, particip la emisiuni, filmez videoclipuri, înregistrez piese. Totul este normal și așa trebuie să fie”, a mai spus, pentru FANATIK, Nicole Cherry.

Nicole Cherry, fetiță sau băiat?

Nicole Cherry a decis ca, încă o perioadă de timp, să țină secret sexul bebelușului, urmând să dezvăluie, pe Instagram, dacă va avea fetiță sau băiat.

”Voi anunța în curând pe pagina mea de Instagram. Vreau să fie o surpriză pentru toată lumea. Cât despre nume, m-am gândit la câteva variante, însă nu am nimic concretizat. Mai aștept puțin, mai cântăresc. Va voi anunța la timpul potrivit”, a spus  Nicole Cherry pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, recunoaște Nicole Cherry, chiar dacă abia a anunțat că este însărcinată, deja se gândește și la cel de-al doilea copil. ”Am zis mereu că vreau să am doi copii”, a spus Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT