Life

Interviu fără menajamente cu Alexandra Stan. Ce șoc a trăit la Survivor România: „Nu mă așteptam”

19.03.2021 | 17:02
Interviu fara menajamente cu Alexandra Stan Ce soc a trait la Survivor Romania Nu ma asteptam
Alexandra Stan, cântăreață și fostă concurentă Survivor Româna. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a vorbit cu sinceritate și modestie pentru FANATIK despre parcursul ei la Survivor România, cele mai mari provocări pe care le-a avut odată ce a ajuns în România, cu cine păstrează legătura dintre foștii concurenți, dar și cine crede că ar trebui să câștige acest sezon.

Alexandra ne-a spus cum se simte după ce a fost nevoită să plece din Republica Dominicană din motive medicale, dar și care a fost cel mai mare șoc pe care l-a trăit atunci când a pășit în competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a evitat nicio întrebare din interviul nostru, ba chiar a surprins la una dintre întrebări, spunând că se consideră mai puțin celebră decât Jador, deși muzica ei a făcut istorie în chart-urile de la noi și din afară.

Alexandra Stan spune totul despre Survivor România într-un interviu sincer

-Ai părăsit competiția din motive medicale. Cum te mai simți acum?

Din fericire da, s-au mai rezolvat din probleme, dar mi-a luat două săptămâni să mă readaptez. Prima săptămână a fost destul de grea, îmi venea să mănânc foarte mult, mai ales dulciuri, în condițiile în care eu nu prea consum zahăr, dar am reușit să mă reechilibrez după câteva săptămâni. Ceea ce m-a supărat cel mai tare au fost dereglările hormonale, aveam indispoziții, eram nervoasă, irascibilă, dar s-au rezolvat și acestea.

ADVERTISEMENT

-Cu cine te-ai consultat înainte să accepți oferta de a fi concurentă în acest reality-show? A fost cineva din anturajul tău care să îți spună să nu pleci, care să te avertizeze că va fi greu?

În primul rând m-am consultat cu familia mea, cu prietenul meu, cu managerul. Ei au fost foarte încrezători în mine, m-au susținut, nimeni din anturajul meu nu mi-a spus să nu merg la „Survivor România”, dimpotrivă, mi-au spus că sunt puternică și au încredere în mine, ceea ce m-a ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Marele șoc pe care l-a trăit când a ajuns în Dominicană

-Care este cel mai mare șoc pe care l-ai avut când ai ajuns în Republica Dominicană? La ce te așteptai și ce ai găsit acolo?

Cel mai mare șoc a fost că nu mă așteptam să fie lucrurile atât de reale; este chiar mai greu decât se vede la televizor. Condițiile sunt cât se poate de reale, am dormit pe jos, pe scândura, a fost foarte frig noaptea, hrana ne-a lipsit.

ADVERTISEMENT

-Cu cine vrei să păstrezi legătura dintre concurenți? Ți-a intrat cineva la suflet?

Am rămas apropiată de Simona Hapciuc, chiar am petrecut un weekend împreună la sora mea acasă, când a fost ziua nepotului meu; s-a integrat foarte bine în familia mea, a venit cu fiul ei Dimitrie care s-a împrietenit cu nepoții mei. E ca o verișoară pentru noi. M-am revăzut și cu Majda. M-am înțeles bine cu toți. O aștept și pe Roxanacând va ieși din competiție, sper să rămână cât mai mult acolo!

„Cred că nu sunt chiar atât de celebră; Mă așteptam la critici”

-Faptul că ești cea mai celebră dintre concurenți a fost un handicap pentru tine sau un avantaj? Cum comentezi criticile fanilor emisiunii care au cerut de multe ori eliminarea spunând că locul tău nu era acolo?

Faptul că sunt celebră nu a fost un handicap, cred că nu sunt chiar atât de celebră, în echipa noastră cel mai celebru era Jador, este în trending pe YouTube, are piese multe, a fost și în alte reality show-uri, lumea îl știe, e lansat mai recent. Mă așteptam la critici, știam că este o emisiune grea pentru mine, că nu o să mă potrivesc mănușă și că oamenii vor fi și răutăcioși. Dar, din fericire, am avut parte de foarte multă susținere, de comentarii bune, de oameni care m-au susținut, mi-au apreciat evoluția și asta m–a ajutat foarte mult.

alexandra stan
Alexandra Stan nu și-a imaginat niciodată că Survivor România va fi o competiție atât de grea, mult mai grea decât se vede la televizor

Andreea Antonescu, fără șanse de câștig: „Câștigători ar trebui să fie Cosmin sau Zanni”

-Cine merită să câștige concursul în opinia ta și cine crezi că nu ar trebui să ajungă în finală?

În opinia mea câștigători ar trebui să fie Cosmin sau Zanni, îi văd luptători, foarte îndârjiți și sunt foarte muncitori,  se aruncă pe traseu. Cred că toată lumea are șanse să ajungă în finală, poate singura care nu are șanse este Andreea Antonescu.

-Ce mesaj ai să le transmiți celor care se gândesc să participe la Survivor? Care sunt cele trei lucruri pe care trebuie să le știe din start?

Cei care își doresc să ajungă la Survivor România să facă acest lucru dacă au posibilitatea. Eu am spus că este o experiență incredibilă pe
care orice om ar trebui să o aibă o dată în viață.

Să stai fără mâncare, tehnologie, să dormi în natură alături de 12 oameni pe care nu îi cunoști, sunt lucruri care scot la suprafață toate lucrurile pe care le-ai de rezolvat tu cu ține și lucrurile se întâmplă la foc automat, cu o viteză incredibilă. Toate lecțiile pe care le înveți în timp în viață de zi cu zi, acolo sunt predate la o intensitate și la o viteză extraordinare. Este o școală care te ajută să evoluezi din toate punctele de vedere.

Ar trebui să știe că este mult mai greu decât se vede la televizor, trebuie să fie pregătiți să nu mănânce, să reziste fără hrană. Survivor România nu este un joc sportiv, este adevărat că trebuie să ai condiție fizică, însă este un joc al răbdării, ai o rutină care se repetă luni de zile, pentru care ai nevoie de un psihic puternic.  Trebuie să fie pregătiți să accepte oamenii din jur, pentru că sunt caractere puternice, care vor încerca să se impună și este o lupta continuă.

ADVERTISEMENT