Video. Interviu inedit cu Dennis Man: „Nu sunt la nivelul lui Alibec… la Counter-Strike”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
30/03/2018, 16:06
Video. Interviu inedit cu Dennis Man: „Nu sunt la nivelul lui Alibec… la Counter-Strike”

Dennis Man susţine că nu e pasionat de FIFA:“Sincer, FIFA nu prea joc. Mai joc counter strike uneori, foarte, foarte rar, pentru ca timpul nu-mi permite sa am timp si de jocuri de calculator. – Joci Counter Strike cu Alibec? – Nu, n-am reusit sa joc. El e la alt nivel.”

Man a discutat şi despre sentimentul pe care l-a avut când a semnat cu FCSB: „Am fost foarte, foarte fericit. Când am aflat de interesul Stelei îmi era greu să mă mai concentrez la ce am de făcut la echipa la care eram atunci, la UTA. A fost un sentiment plăcut şi am fost foarte fericit cand am semnat cu Steaua!”

Man: „Nu îmi venea să cred când m-am uitat în vestiar!”

Man a fost impresionat încă de când a ajuns la Steaua: „Ţin minte că am ajuns în vestiarul Stelei şi nici nu-mi venea să cred că aveam jucători ca Adi Popa, ca Gabriel Tamaş, ca Pintilii, cu Bourceanu lângă mine… Era un vis devenit realitate!”

Atacantul roş-albaştrilor a vorbit şi despre campionatul în care visează să ajungă: „Dacă Dumnezeu mă ţine sănătos, sper să ajung în Spania. – Ai şi un club preferat? – Bine, Real Madrid, bineînţeles, dar şi… nu contează, Spania să fie!”

Închide ×