Sport

Interviu inedit cu Simona Halep! “Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi” / “Nu ştiu să gătesc!” Video

Simona Halep a oferit un interviu inedit la WTA Linz Open. Fostul număr 1 mondial a stat de vorbă cu Barbara Schett, iar cele două au evitat orice fel de discuţie despre tenis.
09.11.2021 | 13:42
Interviu inedit cu Simona Halep Imi doresc trei copii dar cred ca vor fi doi  Nu stiu sa gatesc Video
Simona Halep încheie anul competițional 2021 pe locul 20 în lume
ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca marţi, de la ora 17:00, primul meci la WTA Linz Open, în turul 2, unde o întâlneşte pe Aliaksandra Sasnovich. Înaintea meciului, organizatorii turneului au postat un interviu inedit cu jucătoarea de tenis din Constanţa.

Barbara Schett a intervievat-o pe Simona Halep, iar întrebările nu au avut deloc legătură cu tenisul. Românca a dezvăluit câţi copii îşi doreşte, a vorbit despre pasiunile ei şi despre drumul cu trenul, de la Viena la Linz.

ADVERTISEMENT

Interviu inedit cu Simona Halep înainte de primul meci la WTA Linz Open

“Îmi doresc trei copii, dar cred că vor doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. râde). Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia.

Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a spus Simona Halep în timpul interviului cu Barbara Schett.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că aş fi putut să fiu doctor”

Simona Halep a dezvăluit ce carieră ar fi ales dacă nu devenea jucătoare de tenis. Sportiva de 30 de ani a susţinut că îi plăcea matematica când era mică şi că probabil în acea direcţie s-ar fi îndreptat.

“Sincer să fiu, chiar nu ştiu ce aş fi făcut. Probabil aş fi studiat. Nu cred că aş fi putut să fiu doctor, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi.

ADVERTISEMENT

Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcţia asta. Pilot? Nu. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână”, a mai spus Simona Halep.

Camera specială din casa Simonei Halep şi de ce nu ascult rock

… despre viaţa acasă: “Am o femeie care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez. Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros”.

ADVERTISEMENT

… ce mâncare ştie să facă Simona Halep: “Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”.

… muzica preferată: “Ascult orice gen de muzică, mai puţin rock-ul. Este prea hard pentru mine. Îmi place muzica clasică, cea de petrecere”.

… drumul cu trenul de la Viena la Linz: “Nu m-a recunoscut nimeni în tren. Îmi doream să merg cu trenul, de fiecare dată când am ocazia aleg această variantă. Chiar mi-a plăcut”.

ADVERTISEMENT