Carousel hot news

Interviu FABULOS! Filip, jucătorul Petrolului, în centrul acţiunii!

Momente de amuzament maxim în timpul unui interviu realizat de DolceSport cu Ioan Filip, fotbalistul Petrolului. Aflat în mijlocul declaraţiilor, o tuse acută i-a şters memoria jucătorului în...
04.12.2014 | 21:07
Interviu FABULOS! Filip, jucătorul Petrolului, în centrul acţiunii!
ADVERTISEMENT

Momente de amuzament maxim în timpul unui interviu realizat de DolceSport cu Ioan Filip, fotbalistul Petrolului. Aflat în mijlocul declaraţiilor, o tuse acută i-a şters memoria jucătorului în cauză, care a uitat instant intrebarea pusă de reporter! “Mai poţi să repeţi o dată întrebarea, am uitat?”, s-a scuzat, emoţionat, Filip.

Ioan Filip a avut numai cuvinte de laudă pentru Juan Albin, acesta sfătuieşte toate echipele să cumpere jucători precum atacantul Petrolului şi recunoaşte că îşi doreşte să cîştige trofeul.”Vreau să spune ceva înainte, cine nu are un Albin să-şi cumpere. Ne-a scos de multe ori, are foarte multă calitate. A fost un teren greu, ei au avut multe ocazii, dar important e ca ne-am calificat. Nu contează cu cine vom juca în continuare, vom merge mai departe. Ne dorim un nou trofeu“, a spus Filip. Încheierea jucătorului în cauză a fost adresată finanţatorului Dan Capră, care se află în arest pentru posibile fraude financiare în cadrul clubului prahovean. “Am demonstrat că sîntem puternici şi sîntem alături de Capră”, a precizat Filip, care a uitat, cel mai probabil, că vorbeşte despre patronul său.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri