Carousel hot news

INTERVIU. “Nu-i lăsăm la Steaua pe Teixeira şi Morais nici MORŢI!”

ASTRA. Petre Buduru, preşedintele Consiliului Director al Astrei Giurgiu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO care sînt planurile de viitor ale campioanei, dar a vorbit şi despre Teixeira şi Junior...
Autori: Claudia Mîţoi, Daniel Vlad | 06.01.2017 | 00:06
INTERVIU.

ASTRA. Petre Buduru, preşedintele Consiliului Director al Astrei Giurgiu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO care sînt planurile de viitor ale campioanei, dar a vorbit şi despre Teixeira şi Junior Morais, jucători pe care Gigi Becali îi vrea în această iarnă la Steaua.

Domnule Buduru, cum arată viitorul Astrei?

– Vom încerca să ne calificăm mai departe în Europa League şi vrem să ajungem şi în play-off. Dar după ce vom ajunge acolo, să nu vă gîndiţi că o să fim o pradă uşoară pentru Steaua. Să nu vă gîndiţi că dacă l-am pierdut pe Alibec o să fim terminaţi. Ne-am făcut bine planurile şi ştim ce avem de făcut.

Dar, totuşi, s-ar putea să îi mai pierdeţi pe Teixeira şi Morais…

– În iarna asta în nici un caz. Asta vă garantez eu! Sîntem decişi să riscăm în privinţa lor chiar dacă la vară îi vom pierde liberi de contract. Nu îi vom lăsa la Steaua acum nici morţi. Dacă vor rămîne la Astra şi ne vor ajuta să trecem de Genk, atunci ne vom umple cu toţii de bani. În plus, după acest meci, cei doi vor avea şansa să fie văzuţi şi de alte echipe importante. Dacă se vor duce acum la Steaua, cine o să îi vadă pe la Mediaş sau pe la Botoşani pe unde joacă echipa lui Reghe, corect?

“Mi-am luat gîndul de la Budescu. Nu pot să îl mai aduc!”

De Budescu ce ne mai puteţi spune?

– Mi-am luat gîndul în totalitate de la Budescu. Chinezii cer înapoi banii pe el dacă îl mai vrem la Astra. De unde să dăm noi 1.300.000 de euro? Sînt sigur că nici Gigi Becali nu poate să îl aducă la Steaua pentru că şefii lui Budescu nu îi mai dau drumul gratis. Am văzut şi eu că a apărut o variantă cu Budi la Steaua Roşie Belgrad, dar dacă e să se ducă acolo atunci se va duce tot cu un avantaj pentru formaţia sa actuală. Chinezii nu mai sînt proşti să îl lase gratis pe nicăieri. Eu ştiu ce vorbesc.

Campania de transferuri?

– De transferuri o să se ocupe acum Dani Coman. Ne-am păcălit destul pentru nişte jucători aduşi pe aici gen Ninos şi Vangelis, dar mai sînt şi alţii.

“Ne-am păcălit cu jucătorii ceruţi de Şumudică!”

Şi cine e vinovat pentru acele transferuri?

– Cine? Eu! Dar eu am făcut transferurile alea la recomandarea şi cerinţele antrenorului Şumudică. A trebuit să îi satisfac poftele. Dacă antrenorul tău îţi cere nişte jucători, păi atunci trebuie să te dai peste cap şi să îi aduci. Asta am făcut eu şi acum tragem ponoasele.

Ce jucători veţi aduce acum?

– Dani Coman a primit sarcina să caute jucători liberi de contract sau jucători foarte tineri. Nu avem bani de investiţii, cu sume mari, în jucători. Aşa că ne vom orienta cît ne vom putea permite să întindem plapuma, iar ea este cam mică.

2,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Morais, conform transfermarkt

300.000 de euro este valoarea lui Teixeira, potrivit transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!