Life

Meghan Markle acuză familia regală de rasism și că a împins-o la sinucidere. Interviu uluitor oferit realizatoarei Oprah Winfrey

08.03.2021 | 11:37
Meghan Markle acuza familia regala de rasism si ca a impinso la sinucidere Interviu uluitor oferit realizatoarei Oprah Winfrey
Meghan Markle i-a acuzat pe cei din familia regală de foarte multe lucruri grave, printre care și episoade rasiste (sursă foto: BBC)
ADVERTISEMENT

Mult așteptatul interviu acordat de Meghan Markle și de prințul Harry realizatoarei Oprah Winfrey a fost difuzat și a stârnit controverse în întreaga lume. În cadrul discuției cu celebra vedetă de la CBS, Meghan Markle a făcut acuzații grave la adresa familiei regale, despre care spune că nu a susținut-o atunci când au apărut articole rasiste în ceea ce o privește, dar nici în momentul în care s-a confruntat cu gânduri suicidare.

În interviul difuzat duminică de CBS, ducii de Sussex au vorbit cât se poate de liber despre problemele înfruntate. Toate lucrurile scoase la lumină despre monarhia britanică au reușit să îi facă pe cei din public să suspine.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry, adevăruri tulburătoare despre viața la Palatul Buckingham și rasism

Meghan Markle și Harry au reușit să îi impresioneze pe cei din public cu sinceritatea lor, iar în cadrul interviului, difuzat pe 7 martie, a putut fi observat faptul că burtica de gravidă a fostei actrițe s-a mărit considerabil. Meghan va aduce pe lume o fetiță și dezvăluirea a fost făcută public tot în cadrul interviului acordat realizatoarei Oprah Winfrey. Soția lui Harry a recunoscut că unul dintre cele mai grele momente pe care le-a înfruntat în sânul familiei regale a fost acela în care, atunci când era gravidă cu Archie, primul ei copil, a fost adusă în discuție culoarea pielii acestuia. Se știe că Meghan Markle este metisă, detaliu care a stârnit adevărate dezbateri în sânul regalității, susține aceasta.

Meghan Markle, gânduri suicidare din cauza presei

Meghan Markle a dezvăluit, în interviul considerat de milioane de dolari, că a avut un parcurs foarte dificil în calitate de nouă membră a Casei Regale din Anglia. Fosta actriță din serialul Suits a avut și câteva momente în care s-a gândit să își pună capăt zilelor. Nu ar fi fost lăsată în acea perioadă nici să solicite ajutorul unui specialist.

ADVERTISEMENT

“Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, i-a dezvăluit Meghan Markle prezentatoarei Oprah Winfrey.

Meghan a mai subliniat faptul că regalitatea din Anglia are anumite “probleme” în ceea ce privește culoarea pielii unor persoane. Vedeta a susținut că persoane din familia lui Harry s-au întrebat constant ce culoare a pielii va avea fiul ei, Archie, un detaliu ce poate fi considerat cât se poate de rasist și chiar instigator la ură.

ADVERTISEMENT

“În timp ce eram însărcinată, au existat discuții – nu vei primi securitate, nu i se va da un titlul, și, de asemenea, îngrijorări și conversații despre cât de închisă ar putea fi pielea lui. Nu doreau ca bebelușul să devină prinț sau prințesă”, a susținut Meghan Markle, cu ochii în lacrimi, în fața prezentatoarei americane Oprah Winfrey.

Megan Markle acuză familia regală de rasism și că a impins-o la sinucidere. Interviu uluitor oferit realizatoarei Oprah Winfrey
Meghan Markle a povestit detalii neștiute, acuzând familia regală de rasism (sursă foto: BBC)

Interviul acordat realizatoarei Oprah a costat 9 milioane de dolari

Interviul acordat de Meghan și Prințul Harry realizatoarei Oprah a costat postul de televiziune CBS o sumă impresionantă. Mai exact, a fost vorba despre o taxă de licență ce este cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare. Postul tv american a impus pentru 30 de secunde de publicitate și un tarif de 325.000 de dolari. A fost vorba de o sumă dublă față de cea percepută în mod normal. Totuși, varianta oficială a fost că cei doi regali nu vor primi bani pentru acest interviu uluitor.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry au avut parte și de o presiune imensă, încă din primele momente în care au putut fi văzuți de către public în calitate de cuplu. Presiunea foarte mare la care a fost supusă fosta actriță de la Hollywood a dus la câteva episoade îngrijorătoare. Totodată, nunta adevărată a celor doi a avut loc cu câteva zile înainte de ceea ce a văzut publicul transmis la televizor, în data oficială de 19 mai 2018.

Chit că bruneta de 39 de ani a avut mare grijă să nu denunțe pe nimeni și nu a oferit niciun nume, aceasta a mai susținut că împotriva ei s-a dus o adevărată campanie de denigrare publică. Un detaliu observat și în presa britanică, încă de când Meghan a făcut pasul de a deveni ducesă.

Singura numită public a fost Kate Middleton, cea care cu puțin timp înainte de nunta cumnatei sale a făcut-o pe aceasta să plângă. Se pare că astfel de incidente au dus la o ruptură între cei doi frați, Harry și William, și i-a afectat relația cu tatăl lor, Charles, care pur și simplu nu i-a mai răspuns la telefon. Totuși, Meghan Markle a vorbit în termeni laudativi despre Regina Elisabeta a II-a, iar la rândul său și Harry a susținut că relația cu bunica lui este una foarte bună și în prezent.

Harry, relație distantă cu tatăl său, Prințul Charles

“Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a susținut și Harry.

Văzând că soția lui nu este deloc fericită cu viața la palat, cei doi au luat decizia de a renunța la titulatură și la un astfel de stil de viață. Mai mult, faptul că Meghan Markle a fost împinsă la astfel de gânduri suicidale a reprezentat un punct de cotitură pentru vedeta americană. Motiv pentru care cei doi au decis să se mute din Anglia și să trăiască în Los Angeles. Șocată de toate cele auzite, Oprah Winfrey i-a adresat lui Meghan și cea mai arzătore întrebare: dacă povestea de dragoste cu Harry are și un final fericit.

“Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată”, a fost replica emoționantă dată de soția Prințului Harry.

ADVERTISEMENT