Life

Interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry jurnalistei Oprah, devastator pentru Regina Elisabeta. Cum îi afectează imaginea

01.03.2021 | 20:55
Interviul dat de Meghan Markle si Printul Harry jurnalistei Oprah devastator pentru Regina Elisabeta Cum ii afecteaza imaginea
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry au oferit un interviu celebrei jurnaliste Oprah Winfrey, care nu va fi deloc pe placul Reginei Elisabeta și cu siguranță, îi va afecta imaginea. Cei doi soți au făcut dezvăluiri remarcabile despre plecarea din Familia Regală. 

Ducele de Sussex a vorbit despre frica pe care o avea înainte de a se muta în Statele Unite ale Americii, mărturisind că s-a temut extrem de mult să nu se repete tragedia care a vizat-o pe Lady Diana Spencer în urmă cu mai bine de 3 decenii.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și-a deschis sufletul și a dezvăluit că a fost îngrozit o perioadă lungă de timp că s-ar putea „repeta istoria” având în vedere popularitatea de care avea parte în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord înainte de a se retrage din Familia Regală.

Prințul Harry și Meghan Markle, interviu sincer despre plecarea din Familia Regală

Mai mult decât atât, Ducele de Sussex a lăsat să se înțeleagă că se simte oarecum „ușurat” că a luat decizia de a părăsi Familia Regală Britanică, precizând totodată că nu-și poate imaginea prin ce a trecut regretata sa mamă după ce a divorțat de Prințul Charles.

ADVERTISEMENT

Nepotul cel mic al Reginei Elisabeta susține că efectele negative ale popularității sale au stat la baza rupturii intens mediatizate de când ducii de Sussex au renunțat la îndatoririle regale și au plecat în Canada, iar ulterior în America unde locuiesc și în prezent.

Potrivit Daily Star, în cadrul interviului care va fi difuzat duminică, 7 martie, Prințul Harry se bucură că are parte de toată susținerea soției sale, actrița de origine americană, care urmează să-l facă în scurt timp tată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

De altfel, Meghan Markle va avea și ea un cuvânt de spus, vorbind despre maternitate, dar și despre experiența din sânul casei regale. Un alt subiect abordat de Oprah este presiunea vieții publice, mai ales că vedeta a dat în judecată mai multe tabloide britanice.

„Ați tăcut sau ați fost reduși la tăcere?”, este una dintre întrebările indiscrete pe care jurnalista i le adresează actriței americane, aceasta făcând referire la plecarea din Familia Regală.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle din Familia Regală, iar în urmă cu puțin timp au anunțat că urmează să devină părinți pentru a doua oară, fără a dezvălui care este sexul bebelușului sau când va veni pe lume.

Palatul Buckingham nu a trecut cu vederea vestea frumoasă din familia Ducilor de Sussex, transmițând printr-un comunicat de presă câteva impresii. Regina Elisabeta s-a declarat încântată de vestea noului bebeluș, care cel mai probabil se va naște la începutul verii.

ADVERTISEMENT