Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Interviul dat de Neil Lennon în presa din Scoția a creat valuri și nemulțumiri în vestiarul Rapidului

Victor Angelescu a discutat despre interviul dat de Neil Lennon în presa din Scoția și care a creat valuri și nemulțumiri la Rapid.
31.05.2024 | 16:51
Interviul dat de Neil Lennon in presa din Scotia a creat valuri si nemultumiri in vestiarul Rapidului
Victor Angelescu, despre interviul lui Neil Lennon. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Interviul dat de Neil Lennon a creat tensiuni și reacții de nemulțumire la Rapid. Despre acest lucru a discutat și Victor Angelescu, acționarul giuleștenilor.

Interviul dat de Neil Lennon în presa din Scoția a creat valuri și nemulțumiri în vestiarul Rapidului

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici i-a dezvăluit, din surse proprii, lui Victor Angelescu că anumite persoane de la Rapid au fost nemulțumite de interviul dat de Neil Lennon în presa din Scoția.

ADVERTISEMENT

Acționarul giuleștenilor a oferit o primă reacție despre acest lucru și a mărturisit că pe el nu l-au deranjat declarațiile date de nord-irlandez.

“Nu știu cine a fost deranjat de la Rapid de acest lucru. Nu vreau să comentez ce interviu a dat Neil Lennon sau a făcut el. Lucrurile astea, cel puțin o parte, se cunoșteau în România și a aflat de ele.

ADVERTISEMENT

Ce putem să îi spunem? A dat un interviu despre multe lucruri care s-au scris aici. Dacă a fost întrebat, ce putea să facă? Să nu spună nimic?

Pe mine, personal, nu m-a deranjat acest lucru. Pot să înțeleg dacă alții au fost deranjați. Cel mai important este să vină, să începem treaba și să avem rezultate bune. Asta contează”, a declarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Obiectivul lui Neil Lennon la Rapid

Obiectivul lui Neil Lennon la Rapid este cel din sezonul precedent, locurile 1-3 sau Cupa României. Victor Angelescu a dezvăluit că cei din conducere își doresc un loc în cupele europene și acesta este motivul pentru care vor lupta și mai mult în următorul an competițional.

“Nu cred că asta a fost problema, că am spus ce obiective avem. Și sezonul anterior am vrut tot locurile 1-3 sau Cupa României, adică o participare în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Cred eu că la finalul sezonului regulat ar fi fost culmea să spunem că nu vrem titlul. Dacă nu ne băteam noi cu FCSB, care eram pe locul 2, însemna că trebuia să le dăm titlul de atunci.

Cred că va depinde unde vom fi. Am avut un an pierdut, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Avem același obiectiv ca cel de anul trecut, o prezență în cupele europene. Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu. 

Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul e norma să ne dorim să ajungem în cupele europene și cred că este realizabil”, a declarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Angelescu a anunțat obiectivul Rapidului pentru sezonul viitor

ADVERTISEMENT